pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας | Ευξείνια 2022: Αναβάλλονται οι θεατρικές παραστάσεις - Κανονικά το Σάββατο 2 Ιουλίου η Ποντιακή βραδιά στο 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Λόγω προβλήματος υγείας σε μέλος της θεατρικής ομάδας , αναβάλλονται οι δύο ποντιακές θεατρικές παραστάσεις , με το έργο «Το αίμαν νερόν κι ίνεται»

του Σίμου Καρακασίδη, οι οποίες είχαν   προγραμματιστεί να δοθούν την Παρασκευή   1 Ιουλίου και την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, στις 9 το βράδυ, στο Αμφιθέατρο του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΥΞΕΙΝΙΑ 2022» , κανονικά θα γίνει    η εκδήλωση της Ποντιακής βραδιάς που θα συνοδεύεται από Ποντιακό γλέντι, το Σάββατο   2 Ιουλίου 2022, στις   8 και μισή (8.30 μ.μ) το βράδυ, στην αυλή του 2ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την παρουσίαση ποντιακών χορών από ποντιακά συγκροτήματα και θα συνεχισθεί με μία πλειάδα ποντίων καλλιτεχνών, με τους:  

Μπάμπη Ιωακειμίδη στο τραγούδι

Πεσιρίδη Σταύρο, Λύρα-Τραγούδι

Σιαμίδη Γιώργο, Αγγείο

Τυρεκίδη Κώστα, Λύρα

Μητρούλη Δημήτρη, Νταούλι

Ρακόπουλο Ηλία, Πλήκτρα

Χαίδη Ιορδάνη , Λύρα και

Καπετάνο Σάκη, Νταούλι.

Με νέα ανακοίνωση   τις επόμενες ημέρες, ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαϊδας, θα προσδιορίσει   την νέα ημερομηνία των δύο θεατρικών παραστάσεων , ενώ στο πλαίσιο   των εκδηλώσεων «ΕΥΞΕΙΝΙΑ 2022», θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022, στις 7 το απόγευμα,     στην Βιβλιοθήκη του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας, η αρχική καταγραφή του μοναδικού ιστορικού αρχείου του Ανανία   Νικολαϊδη , για το οποίο υπήρξε ιδιαίτερα συστηματική εργασία στο Σύλλογο, τους τελευταίους μήνες.

Οι επισκέπτες των ΕΥΞΕΙΝΙΩΝ μπορούν   να δουν και την Έκθεση βιβλίου , η οποία θα λειτουργήσει τόσο στο χώρο του Ποντιακού Συλλόγου την Παρασκευή το απόγευμα, όσο   και στην αυλή του 2ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας, από τις 8 το βράδυ του   Σαββάτου.

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Super Market
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο