Κατερίνα Στεφανίδη: "Τα σπίτια τα έσωσαν ο μπαμπάς μου και οι γείτονες με κλαδιά"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια» απάντησε η Ολυμπιονίκης σε χρήστη του Twitter που αμφισβήτησε τη μάχη που έδωσαν οι πολίτες.

Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη έκανε παρέμβαση για την καταστροφική πυρκαγιά στην βορειοανατολική Αττική που μεταξύ άλλων απείλησε και το σπίτι της οικογένειάς της στο Πανόραμα Παλλήνης.

«Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακριά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται» σημείωσε η Κατερίνα Στεφανίδη σε ανάρτησή της στο Twitter.

Παράλληλα, απαντώντας σε χρήστη που αμφισβήτησε τα λεγόμενά της και της επιτέθηκε προσβλητικά, απάντησε: «Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια».

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Γιώργος Στεφανίδης, κατήγγειλε on camera τον Γιώργο Πατούλη, καλώντας τον να παραιτηθεί. «Θέλω να πω συγχαρητήρια στον κύριο Πατούλη, γιατί είναι ένας άχρηστος Περιφερειάρχης, επώνυμα το λέω. Πρέπει να παραιτηθεί αυτή την στιγμή, αν θέλει να λέγεται άνθρωπος που έχει πάνω του λίγη τσίπα. Ήξερε μόνο να κατηγορεί στις άλλες κυβερνήσεις, την προηγούμενη Περιφερειάρχισσα. Και τώρα είναι ανύπαρκτος. Το μόνο που έκανε είναι να βγάζει φωτογραφίες», είπε ο κ. Στεφανίδης μιλώντας στον Alpha.

Από την πλευρά της η Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη, μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, με δηλώσεις της Στο Κόκκινο κατήγγειλε την απόλυτη έλλειψη οργάνωσης από επιτελικό κράτος και την Περιφέρεια Αττικής. «Εδώ αποδεικνύεται που πάτησαν και κέρδισαν και την Περιφέρεια και τις εκλογές» εξήγησε. «Δεν γίνεται, πού είναι ο Συνολάκης λοιπόν να μας τη σβήσει τη φωτιά αφού θα την έσβηνε στο Μάτι. Γιατί δεν τον βάλανε αυτήν τη φορά να μας βοηθήσει;» είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε τι αντιμετώπισαν καθώς κάτοικοι της περιοχής για να γλυτώσουν τα σπίτια τους έριχναν χώμα με φτυάρια αφού δεν είχαν ούτε νερό λόγω της διακοπής ρεύματος, καθώς δεν λειτουργούσε το αντλιοστάσιο.

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Γιώργος Πηλιανίδης πρόεδρος Ποντοκώμης: Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα και τις δηλώσεις της ΔΕΗ,που αναφέρονται σε ισοπέδωση του οικισμού της Ποντοκωμης μέσα στο 2026 - Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΟΝΤΑΙ
Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας για την ειδική συνεδρίαση απολογισμού του Δήμου Εορδαίας στις 30/6.
Κάλεσμα του συλλόγου
Τα ροδάκινα της οργής…. (του Στέφανου Πράσσου) | Σαν σήμερα 3 Ιούλη του 1983 πνίγονται σε κανάλι στην Περιοχή Βεροίας 5 κορίτσια από την Ελάτη. 5 περιστασιακές εργάτριες γης από 17 έως 27 χρονών που πήγαν να μαζέψουν ροδάκινα.
Έρχεται ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ στην Πτολεμαΐδα!

Έρχεται ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ στην Πτολεμαΐδα!


 Στις 10 Ιουλίου έρχεται στην Πτολεμαΐδα! - Ποιος έρχ…

Πτολεμαΐδα: Παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 5/7 η εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη (Βίντεο & Φωτογραφίες)
Μαρία Καρυστιανού - Παύλος Ασλανίδης - Μιρέλα και Πάνος Ρούτσιτο το Σάββατο 5 Ιουλίου 2025 στις 20:00 στην Κεντρική πλατεία της Πτολεμαιδας καλεσμένοι της Ομάδα Συμπαράστασης Εορδαίας για τα Τέμπη !
Δημοσκόπηση Pulse / Το 76% θεωρεί «πολύ σημαντικό» το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Δημοσκόπηση Pulse / Το 76% θεωρεί «πολύ σημαντικό» το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ


Την κοινή γνώμη για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ο…