pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Χοντρό δούλεμα και υποτίμηση της νοημοσύνης μας.... (του Γιάννη Καραβασίλη)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα "Καλός τον και ας άργησε κοντά 3 χρόνια.

Τον θυμάστε είναι το ίδιο πρόσωπο με άλλο σήμερα προσωπείο το προεκλογικό με το μειλίχιο ύφος.

Το άλλο το σκληρό ,το υποτιμητικό και απαξιωτικό προς τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και τους πολίτες της περιοχής, το ξέχασε στο Hotel Παντελίδη μαζί με τα Ματ και τα χημικά.

Θυμάστε τότε που με τον άλλον ακατανομαστο Χατζηδάκη μας μάλωναν γιατί ήρθαν να μας σώσουν απο τον βρώμικο λιγνίτη να φέρουν πολλά χρήματα και επενδύσεις και θέσεις εργασίας, Άδωνις το Ελληνικό θα ωχριά μπροστά σε αυτό που πάμε να κάνουμε στην περιοχή σας και εμείς οι αχάριστοι τους διαδηλώνουμε και αντιδρούμε στα ωραία σχέδια τους .

Ήταν το δίδυμο Άδωνις, Χατζηδάκης που με εντολή Μητσοτάκη ήρθαν με σκληρό και βίαιο τρόπο να περάσουν ως αναγκαία και απαραίτητη την βία και αναίτια.

Απολιγνιτοποιηση και έσπειραν την κομματική διχόνοια με τους μισούς μέσα στο ξενοδοχείο αγκαλιά και αντάμα και τους άλλους πολλούς έξω με τα Ματ και τα χημικά, βάζοντας την ταφόπλακα στην περιοχή μας.

3 χρόνια τώρα η περιοχή μαραζώνει Οικονομικά αφού χάσαμε ένα μεγάλο σημαντικό ποσό του ΑΕΠ ήταν 2,6δις ετήσιο ,με μουδιασμενη την αγορά και την ακρίβεια να καλπάζει.

3 χρόνια τώρα η ανεργία στην περιοχή μας στα ύψη, από 26000 εργαζόμενοι στις δραστηριότητες της ΔΕΗ, σήμερα μόλις 2500.

Αποτελεσματα απο το κλείσιμο των λιγντικων μονάδων,να αυξήσουν τα υπερκέρδη του οι ελάχιστοι επενδυτές που γέμισαν τα βουνά μας τα δάση μας με αιολικά πάρκα και τα παραγωγικά χωράφια με φωτοβολταϊκά πάρκα, καταστρέφοντάς τον πρωτογενή τομέα της περιοχής με διπλό χτύπημα την τεράστια αύξηση του ηλεκτρικού ρεύματος που πλήττει τα νοικοκυριά, τίς επιχειρήσεις την ίδια την Ζωή μας.

Αυτό που εδώ και 3χρονια κατάφερε η κυβέρνηση να είμαστε εξαρτημένοι απο ξένα κράτη και ξένες πηγές όπως τό φυσικό αέριο με αποτέλεσμα η ακρίβεια στην χώρα μας να καλπάζει.

3 χρόνια τώρα έκλεισαν όλες τις λιγντικες μονάδες με την ανεργία στο κόκκινο και τους Νέους που είναι το μέλλον μας το 40 ο/ο να έχει μετανάστευση σε άλλες περιοχές και άλλα κράτη.

3 χρόνια τώρα μόνο μεγάλα και κούφια λόγια, καμμία επένδυση στην περιοχή μας ούτε μια θέση εργασίας.

Είχα προκαλέσει κατά την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Παπαθανάση στην σύσκεψη στο Δημαρχείο εάν μας υποδείξει στα 3χρονια μια επένδυση και μια θέση εργασίας δεν θα ξαναμιλήσω, έβαλε κάτω τό κεφάλι.

Τεράστιες οι ευθύνες μας που ακόμα και τώρα που οι λιγντικες μονάδες σώζουν την επάρκεια και ομαλή τροφοδοσία της χώρας με ενέργεια και μάλιστα φθηνότερη , εμείς τους ανεχόμαστε και τους αγκαλιάζουμε και τους κερνάμε και καφέ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

Στην διαδρομή μας θα πρέπει να θέτουμε όρια στο κόμμα στην κυβέρνηση στους παράγοντες όταν αφορά το μέλλον και την ζωή μας, εδώ ο Πρώην Πρωθυπουργός Καραμανλής και σωστά αντέδρασε για την Δημοκρατία που σημαίνει ελευθερία, έκφραση άποψη όχι τυφλά και πειθήνια όργανα της εκάστοτε κυβέρνησης"!!!!!!

 

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη στην Ποντοκώμη την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 !
Super Market
ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη

ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη


Το οικονομικό αδιέξοδο που βιώνει ένα μεγάλο μέρος της…

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024


Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, εργαζόμενους και εμπόρ…

Θέσεις εργασίας στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας - Κάνε την αίτησή σου

Θέσεις εργασίας στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας - Κάνε την αίτησή σου


Θέσεις εργασίας στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονί…

Τα βασανιστήρια της Χούντας [video]
Νέα Φτώχεια για τους Δυτικομακεδόνες με τα Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια (Ε.Π.Σ.) Πυρήνα Ζώνης Απολιγνιτοποίησης (Ζ.ΑΠ.) | του ΧΡΗΣΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ