pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Έστησαν σκηνές στην Κεντρική Πλατεία οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Κοζάνης, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση με τις εστίες (φωτογραφίες - βίντεο)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου οι φοιτητικοί σύλλογοι των, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και Μηχανικών

Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων , συνεπείς στο ραντεβού μας πήγαμε στην πρυτανεία όπως είχε ανακοινώσει, το πανεπιστήμιο για ακόμα μια φορά έδειξε στους φοιτητές που μένουν στις εστίες πλήρη αδιαφορία για το που θα μείνουν τη δύσκολη ακαδημαϊκή χρονιά που έρχεται. 

Ο πρύτανης αλλά και κάθε μέλος της συγκλήτου του Πανεπιστημίου ήταν απών ενώ το μόνο που μας είπε η γραμματεία της πρυτανείας ήτανε , ότι έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα και “γιατί δεν κλείσαμε ραντεβού” . 

Ύστερα πραγματοποιήσαμε διαμαρτυρία στο κέντρο της Κοζάνης στήνοντας σκηνές στην πλατεία, που μάλλον θα είναι οι καινούργιες εστίες του ΠΔΜ, αφού κανείς δεν είναι ικανός να πάρει τα αντίστοιχα μέτρα για να καλυφθούν οι ανάγκες μας.

Ο Δήμαρχος για ακόμα μια φορά είπε ότι πρέπει να “ κοινωνικοποιηθούν “ οι φοιτητές, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δήμος Κοζάνης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για υπενοικίαση του στρατοπέδου στο Δρέπανο όπου η κοινωνικοποίηση θα είναι ακόμα πιο γρήγορη.

Οι φοιτητές δεν σταματάμε αλλά θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δίκαια αιτήματα μας. Η πόλη της Κοζάνης δείχνει να αφουγκράζεται τον παλμό των φοιτητών αφού αρκετοί δηλώνουν τη στήριξή τους βάζοντας την υπογραφή τους.

Το ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…

Νήματα της Άνοιξης του  Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με την Εύη Γεροκώστα
Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες

Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες


www.kozani.tv  Δείτε το καιρό αναλυτικά για έξι ημέρες  …

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες


Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες.