Πάνοπλοι αστυνομικοί κυνηγούσαν κόσμο την ώρα που εκατοντάδες φοιτητές, έδιναν εξετάσεις (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Αθλια η κατάσταση των φοιτητικών εστιών με ευθύνη των κυβερνώντων.

Τις εικόνες με τους πάνοπλους αστυνομικούς να κυνηγούν κόσμο

κοντά και μέσα στα κτίρια των Πολιτικών Μηχανικών και να πέφτουν πυροβολισμοί, θέτοντας σε κίνδυνο τους εκατοντάδες φοιτητές που εκείνη την ώρα έδιναν εξετάσεις, περιέγραψε ο Γιώργος Βιτζηλαίος, μέλος του ΔΣ στο Σύλλογο των νέων εστιών, μιλώντας στο κανάλι «Kontra» το βράδυ της Τρίτης 27 Σεπτέμβρη, για την χθεσινή επιχείρηση της αστυνομίας στις φοιτητικές εστίες του ΕΜΠ. 

Ο εκπρόσωπος των φοιτητών επισήμανε ότι οι πανίσχυρες αστυνομικές δυνάμεις που είχαν περικυκλώσει τα κτίρια, σταματούσαν χωρίς λόγο τους φοιτητές που πήγαιναν να δώσουν εξετάσεις, κι έκαναν ελέγχους, σπέρνοντας την αναστάτωση και τον πανικό. 

Επισήμανε ότι λόγω της υποχρηματοδότησης που εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά, το ποσοστό των φοιτητών που διαμένουν στις εστίες είναι πολύ μικρό ενώ απαξιωμένη και άθλια είναι η κατάσταση των εστιών, που πολλές φορές μένουν χωρίς θέρμανση, χωρίς ψύξη, χωρίς καθαριότητα, ακόμα και χωρίς φαγητό.

Ο Σύλλογος έχει καταγγείλει επανελλειμμένως περιστατικά με παραβατικές ομάδες στις εστίες, με τις κυβερνήσεις, να μην έχουν κάνει τίποτα μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα οι φοιτητικές εστίες να είναι χωρίς φύλαξη ή επαρκή φωτισμό.  

ΠΗΓΗ: www.902.gr

Δημοφιλή Νέα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Επέστρεψε στις νίκες ο Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας κόντρα τον «μαχητικό» Βατόλακκο και κοιτάει... ψηλά! (φωτογραφίες - βίντεο)
Ο καιρός Κυριακή 11, Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Μαΐου στη Δ. Μακεδονία και σε 6 μεγάλες πόλεις της χώρας Ι kozani.tv
Μπαράζ Ανόδου στην Γ’ Εθνική: Σπουδαία νίκη για Εορδαϊκό επί του Βατόλακκου, ισοπαλία για Καστοριά, έχασε ο Μ. Αλέξανδρος Αετού - Τα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες και η επόμενη αγωνιστική
Χρήστος Ζαρογιάννης, προπονητής Εορδαϊκού: «Οι παίχτες μου κατάφεραν και έβγαλαν αντίδραση - Να είναι κοντά μας ο κόσμος» (video)
Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: «Στηρίξτε την προσπάθεια της ομάδας μας»

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: «Στηρίξτε την προσπάθεια της ομάδας μας»


3η Αγωνιστική των μπαράζ | ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ-ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ ΣΑΒ…

«πες, πες, κάτι θα μείνει»... Ο νεογκεμπελισμός είναι εδώ ! (γράφει ο Π.Τσαρτσιανίδης)
De facto…

De facto…


Το σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου.