Μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση και αυθόρμητη πορεία αλληλεγγύης ενάντια στην έξωση της Ιωάννας Κολοβού - "Η αλληλεγγύη πάντα θα είναι το όπλο μας" (φωτογραφίες - βίντεο)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα

Ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση δίνουν αλληλλέγγυες και αλληλέγγυοι αυτή την ώρα στην περιοχή του Ζωγράφου ενάντια στον πλειστηριασμό της πρώτης οικείας

της Ιωάννας Κολοβού για 15 χιλιάδες. Η παρουσία του κόσμου απέτρεψε την έξωση της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου, ενώ αυτή την ώρα πραγματοποείται αυθόρμητη διαδήλωση.

Ανταπόκριση από Νεκταρία Ψαράκη και Γεωργία Κριεμπάρδη

Στη συγκέντρωση παραβρίσκονται πλήθος κόσμου, οργανώσεων και συλλογικοτήτων, οι οποίοι εξέφρασαν την υποστήριξή τους στη συνταξιούχο δημοσιογράφο, καθώς επιχειρήθηκε έξωση από την πρώτη κατοικία της τα ξημερώματα. Η παρέμβαση των αλληλέγγυων και του συνδικαλιστικού κινήματος απέτρεψε για τρίτη φορά την έξωση.

Στη συνέχεια ακολούθησε αυθόρμητη πορεία στους δρόμους Ζωγράφου – Ιλισίων, στην οποία προπορεύονται η Επιτροπή Φορέων και Σωματείων Ζωγράφου κατά της ακρίβειας και ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ζωγράφου, ενώ ακούγεται τα συνθήματα «Ούτε στην Αυηδου, ούτε πουθενά, τσάκιστε τα κοράκια σε κάθε γειτονιά» και «Του λαού τα σπίτια τα σώζει ο λαός, κανένας μόνος παντού ξεσηκωμός», με τους αλληλέγγυους να δηλώνουν πως θα απαντήσουν με οργανωμένη αντίσταση στη τρομοκρατία. Η πορεία ενημερώνει δια μικροφώνου για το χρονικό της έξωσης.

ΠΗΓΗ: thepressproject.gr

Βίντεο:

Φωτογραφίες: 

tvxs.gr

 

www.902.gr

 

www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Γιώργος Πηλιανίδης πρόεδρος Ποντοκώμης: Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα και τις δηλώσεις της ΔΕΗ,που αναφέρονται σε ισοπέδωση του οικισμού της Ποντοκωμης μέσα στο 2026 - Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΟΝΤΑΙ
Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας για την ειδική συνεδρίαση απολογισμού του Δήμου Εορδαίας στις 30/6.
Κάλεσμα του συλλόγου
Τα ροδάκινα της οργής…. (του Στέφανου Πράσσου) | Σαν σήμερα 3 Ιούλη του 1983 πνίγονται σε κανάλι στην Περιοχή Βεροίας 5 κορίτσια από την Ελάτη. 5 περιστασιακές εργάτριες γης από 17 έως 27 χρονών που πήγαν να μαζέψουν ροδάκινα.
Έρχεται ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ στην Πτολεμαΐδα!

Έρχεται ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ στην Πτολεμαΐδα!


 Στις 10 Ιουλίου έρχεται στην Πτολεμαΐδα! - Ποιος έρχ…

Εργατικά δυστυχήματα / Ρεκόρ 20ετίας με 114 νεκρούς μέσα σε 6 μήνες

Εργατικά δυστυχήματα / Ρεκόρ 20ετίας με 114 νεκρούς μέσα σε 6 μήνες


Αποκαλυπτικά και συγχρόνως τρομακτικά είναι τα στοιχε…

Δημοσκόπηση Pulse / Το 76% θεωρεί «πολύ σημαντικό» το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Δημοσκόπηση Pulse / Το 76% θεωρεί «πολύ σημαντικό» το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ


Την κοινή γνώμη για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ο…

Η κορυφή…

Η κορυφή…


To σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου.