pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Δυνατό μήνυμα των Γερμανών: Έκλεισαν τα στόματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη «φίμωση» από τη FIFA!

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η διαμάχη γύρω από την απειλή της FIFA για τιμωρίες με αφορμή το περιβραχιόνιο OneLove συνεχίζεται, καθώς οι Γερμανοί διεθνείς έβαλαν τα χέρια τους στα στόματά τους

στη διάρκεια της φωτογράφησης της ομάδας, πριν από την έναρξη του αγώνα με την Ιαπωνία για την πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Μουντιάλ.

Όλοι οι παίκτες της αρχικής ενδεκάδας των «πάντσερ» προχώρησαν σε αυτή την κίνηση ενώπιον δεκάδων φωτογράφων στον αγωνιστικό χώρο πριν το εναρκτήριο λάκτισμα της αναμέτρησης, αφού η παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία είχε απειλήσει επτά ευρωπαϊκές ομάδες με κυρώσεις, εάν φορούσαν το περιβραχιόνιο, το οποίο συμβολίζει τη διαφορετικότητα και την ανεκτικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη στο Κατάρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εξέδρες του Khalifa International Stadium βρίσκεται η υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Νάνσι Φάζερ, η οποία κάθεται πλάι στον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, και ο φωτογραφικός φακός τη «συνέλαβε» να φοράει το περιβραχιόνιο OneLove.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 | Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 | Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Κινητοποίηση στο Βέρμιο το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου κατά των ανεμογεννητριών από τις συλλογικότητες ΕΟΡΔΑΙΑ SOS, SOS ΒΕΡΜΙΟ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ SOS και ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕ
Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Καραμπόλα τριών οχημάτων στον δρόμο από Βέροια προς Κοζάνη (ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη)

Καραμπόλα τριών οχημάτων στον δρόμο από Βέροια προς Κοζάνη (ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη)


Καραμπόλα τριών οχημάτων σημειώθηκε τις πρώτες πρω…

Τοπική διοίκηση προστάτης της δημόσιας υγείας ή ντίλερ των ιδιωτών; (του Δημήτρη Παπαδόπουλου - Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Εορδαίας)
Λαϊκή Συσπείρωση:
Όποιος νομίζει ότι γλιτώσαμε από την υπόθεση του Νικελίου και Κοβαλτίου στους πρόποδες του Βέρμιου, στα Κομνηνά, στο Μεσόβουνο, στους Πύργους Εορδαίας, κάνει λάθος. Δυστυχώς η υπόθεση τώρα αρχίζει... (του Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη)
Συλλυπητήρια Επιστολή του ΤΕΕ Τμήμα Δ. Μακεδονίας για για τον πρόωρο χαμό της συναδέλφου Κατερίνας Παπαοικονόμου