pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο «βασιλιάς είναι γυμνός» και με στοιχεία

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το αφήγημα περί άγνοιας του Κ. Μητσοτάκη καταρρέει πια με κρότο- Το σκάνδαλο υποκλοπών πια τεκμηριώνεται με στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής. 

Σημαντικές πολιτικές εξελίξεις δρομολογούνται σήμερα στη συνεδρίαση της Βουλής, έπειτα από τα κρίσιμα στοιχεία ερευνών για τις παρακολουθήσεις, που απέστειλε χθες ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος στους πολιτικούς αρχηγούς.

Η Κυβέρνηση που μέχρι τώρα επιχειρούσε να αποδώσει τη σκανδαλώδη υπόθεση των παρακολουθήσεων σε μυθεύματα και ρυπαρά δίκτυα εντός της ΕΥΠ, αρνούμενη κάθε πιθανή εμπλοκή του Πρωθυπουργού -ο οποίος επέλεξε να είναι επικεφαλής της ΕΥΠ- σήμερα έρχεται αντιμέτωπη με στοιχεία κι αποδείξεις.

Η αμηχανία της Κυβέρνησης κατέστη σαφής ήδη από χθες όταν ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου επέλεξε να εξαπολύσει μία χυδαία επίθεση σε βάρος του Προέδρου της ανεξάρτητης Αρχής Χρήστου Ράμμου, χαρακτηρίζοντας «βαρύ ατόπημα, θεσμικό και πολιτικό» την αποστολή των αποτελεσμάτων της έρευνας της Αρχής για παρακολουθήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς.

Σήμερα αναμένεται η παρέμβαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα που χθες, μετά την ενημέρωση που έλαβε χθες από την  ΑΔΑΕ από τον Χρήστο Ράμμο και τη συζήτησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κάλεσε τον Πρωθυπουργό να παραιτηθεί.

Χθες, ανακοίνωση εξέδωσε και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα που ανακύπτουν για το κράτος δικαίου και την εθνική μας ασφάλεια. Και η δεύτερη, να προκαλέσει άμεσα, αύριο το πρωί, την ενημέρωση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τα ευρήματα της έρευνας της Α.Δ.Α.Ε.

Το αφήγημα περί άγνοιας του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται πως καταρρέει με κρότο, με το κυβερνών κόμμα και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό για ακόμη μία φορά να βρίσκονται υπόλογοι για τον σεβασμό στο κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία.

ΠΗΓΗ: www.rosa.gr 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δείτε την ταινία
Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία


Η άλλη πλευρά Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφρασ…

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821


Η γεμάτη αίμα και δυστυχία ανθρώπινη Ιστορία μαρτυράε…

Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: Στους 32.226 οι νεκροί

Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: Στους 32.226 οι νεκροί


Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: