pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ευχαριστήριο της Θεοπίστης (Πέτης) Πέρκα, Βουλευτή Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους τους συμπολίτες και συμπολίτισσές μου, που επέλεξαν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Επίσης και όσους/ες στήριξαν

τη δική μου υποψηφιότητα ώστε να συνεχίσω να εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο την Π.Ε. Φλώρινας. Είναι πολύ μεγάλη η τιμή, όπως πολύ μεγάλο και το καθήκον. Ανανεώνω κι εγώ τη δέσμευσή μου ότι δεν θα διαψεύσω την εμπιστοσύνη τους. Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί και εγώ, ως εκ νέου Βουλευτής Φλώρινας, να διεκδικούμε και να πετυχαίνουμε τομές για τον τόπο μας.

Μαζί με τους άξιους συνυποψήφιους μου, δώσαμε έναν έντιμο, δίκαιο και σοβαρό αγώνα. Όλοι/ες μαζί, αλλά και με τους δεκάδες συντρόφους και συντρόφισσες που στάθηκαν στο πλευρό μας, καταφέραμε να πετύχουμε -σε έναν τρομερά δύσκολο αγώνα με ένα ομολογουμένως κακό αποτέλεσμα- ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά κατά μέσο όρο. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ΠΕ Φλώρινας κατέγραψε το 7ο καλύτερο ποσοστό του πανελλαδικά (24,74%).

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως από καρδιάς τους συντρόφους-ισσες, φίλους και φίλες, τους συνεργάτες και συνεργάτιδές μου, που αφιέρωσαν τους εαυτούς τους στον αγώνα όλο αυτό το διάστημα και πάλεψαν με εντιμότητα, χαμόγελο και ανιδιοτέλεια.

Θα ήθελα επίσης, να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Βουλευτή Σ. Παπασωτηρίου. Παραμένω συνεπής στη θέση για αγαστή συνεργασία, για δημιουργική κριτική, προγραμματική αντιπολίτευση για καλυτέρευση των συνθηκών της περιοχής μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν άξιζε αυτό το αποτέλεσμα, όμως παραμένουμε εν κινήσει και οδεύοντας προς τις δεύτερες κάλπες, ανασυντάσσουμε τις δυνάμεις μας, επανατοποθετούμαστε ώστε να επικοινωνήσουμε ακόμα καλύτερα τις θέσεις μας, το πρόγραμμά μας για ένα καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Φλώρινα έχει εδραιώσει την σχέση του με τους πολίτες, την επαφή του με τα προβλήματα του τόπου, έχει αναδείξει όλες τις πληγές και τις λύσεις σε αυτά. Έχει αναδειχθεί ως ηγέτιδα δύναμη που εκφράζει τον αριστερό, δημοκρατικό και προοδευτικό χώρο και δεν ανακόπτει την πορεία του η χθεσινή συντηρητική στροφή και η τεράστια αποχή από την κάλπη.

Μαζί ξανά λοιπόν, δίνουμε τη μάχη για πρόοδο, ευημερία και Δικαιοσύνη παντού. Θα συστρατευτούμε και με πείσμα θα δώσουμε την επόμενη μάχη για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ εγκάρδια,

Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα

Βουλευτής Φλώρινας

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Δημοφιλή Νέα

Συγχωριανοί έρχεται η «ανάπτυξη» στο Βέρμιο ;;  [ γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης ]

Συγχωριανοί έρχεται η «ανάπτυξη» στο Βέρμιο ;; [ γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης ]


Χρόνια ολόκληρα κάτι «γραφικοί» τύποι λένε για τους κι…

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Κρεβατοκάμαρα σε απίστευτη τιμή γνωριμίας μόνο 980€ από 1480 !  Mediahome Kalomenidis στην Πτολεμαΐδα
Παρέμβαση θα γίνει από τη συλλογικότητα
Ο καιρός σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου στη Δυτική Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Π. Κουκουλόπουλος: «Με σοβαρή συζήτηση, οικοδομούμε τον αντίπαλο πόλο στη δεξιά»

Π. Κουκουλόπουλος: «Με σοβαρή συζήτηση, οικοδομούμε τον αντίπαλο πόλο στη δεξιά»


«Έχουμε μπροστά μας μια σοβαρή συζήτηση στα όργανα αφε…

Η Ελένη Βιτάλη και ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης, έρχονται στο Δρέπανο Κοζάνης, την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024
Τιμές ηλεκτρισμού: ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ η κερδοσκοπία! (Γράφει ο Χρήστος Ι. Κολοβός)

Τιμές ηλεκτρισμού: ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ η κερδοσκοπία! (Γράφει ο Χρήστος Ι. Κολοβός)


Στο 1ο διάγραμμα βλέπουμε τη μεταβολή της τιμής αγοράς …