Θάνος Πλεύρης: "Διαφωνώ και δεν θα ψηφίσω τον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια" (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την απόφασή του να μην ψηφίσει το κυβερνητικό νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, καθώς διαφωνεί με αυτό, επανέλαβε ο πρώην υπουργός και βουλευτής 

της ΝΔ Θάνος Πλεύρης, την ώρα που νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, είχε δηλώσει πως «όταν συμμετέχεις σε μία ομάδα που έχει μία σημαντική αποστολή και χρέος στους πολίτες, οφείλεις να στηρίζεις τις νομοθετικές της πρωτοβουλίες, να ενημερώνεσαι γι’ αυτές και να βγαίνεις μπροστά».

«Ο πρωθυπουργός θα θέσει το πλαίσιο θα αναπτυχθούν και τα επιχειρήματα. Εγώ διαφωνώ και για τον γάμο, οπότε δεν περιμένω τι παραπάνω ή λιγότερο μπορεί να έχει (το νομοσχέδιο). Να τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός και επ’ αυτού θα τοποθετηθώ», είπε ο κ. Πλεύρης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Πρόκειται για ένα θέμα που συνδέεται με θέματα συνείδησης, δεν συνδέεται με χάραξη πολιτικής και η διαφωνία μου εκφράζεται με τη μη στήριξη, δεν θα το ψηφίσω» διευκρίνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Διαφωνώ με οποιαδήποτε παρέμβαση στο οικογενειακό δίκαιο, άρα και στην αλλαγή μορφής της οικογένειας, ακόμα και δεν υπήρχε τεκνοθεσία. Αυτά τα θέματα έχουν λυθεί με σύμφωνο συμβίωσης σε απλές μορφές», πρόσθεσε.

«Η διάταξη όπως τη φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει σε καμία χώρα της ΕΕ. Θέλει να κάνει τη γυναίκα μηχανή παραγωγής τέκνων για να ικανοποιείται το “εγώ” κάποιων για να κάνουν παιδιά», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

Ατελείωτα τα «λουκέτα» σε σχολεία: Δεν θα ανοίξουν εφέτος 20 Νηπιαγωγεία και Δημοτικά στη Δυτική Μακεδονία. Δείτε το ΦΕΚ
Όλα έτοιμα για να ανοίξει τις πύλες του το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ -Οδηγητή στην Πτολεμαΐδα | Σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη συναυλία με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και τους Ρεβάνς !
Φωτογραφίες από την διήμερη εκδρομή της “ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ” στην Κατερίνη | Αύγουστος 2024
ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ και ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!  (γράφει ο Στέργιος Μποζίνης)
Ο καιρός Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 στη Δυτική Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Το Ε.Σ.Υ αργοπεθαίνει στην εντατική... [ γράφει ο Θόδωρος Μήγκος ]

Το Ε.Σ.Υ αργοπεθαίνει στην εντατική... [ γράφει ο Θόδωρος Μήγκος ]


Το Ε.Σ.Υ αργοπεθαίνει στην εντατική...

Από τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας στην Ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αθανάσιος Αργυρόπουλος

Από τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας στην Ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αθανάσιος Αργυρόπουλος


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε άλλη μια …