Δράσε-Σπάρτακος ΔΕΗ: Η βίαιη απολιγνιτοποίηση και ο εμπαιγμός των τοπικών κοινωνιών της Δυτικής Μακεδονίας!

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Θα κερδίζατε επάξια τον πρώτο ρόλο σε αρχαία κωμωδία!!

Είμαστε σίγουροι κ. Σδούκου ότι έχετε

αφιερώσει αρκετές ώρες στο υπουργείο σας για το βίαιο κλείσιμο όλων των λιγνιτικών μονάδων, και όχι μόνο!!

Και βίαιη είναι η απολιγνιτοποίηση καί χωρίς σχέδιο. Είναι μια λανθασμένη πολιτική επιλογή, κομβικής στρατηγικής σημασίας, που οδηγεί σε αχαρτογράφιτα νερά την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και την πατρίδα μας, απεμπολώντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ, αυτά της ενεργειακής αυτάρκειας ,ασφαλείας και επάρκειας!!!

Ευαγγελίζεστε συνέχεια ότι είναι ακριβός ο λιγνίτης για τους πολίτες γι'αυτό και θέλετε να τον εξαφανίσετε . Καλό θα ήταν να εξηγήσετε στους πολίτες, πώς γίνεται αφού τα τελευταία χρόνια η εγχώρια ηλεκτροπαραγωγή από λιγνίτη έχει πέσει κάτω του 10% , οι πολίτες να πληρώνουν πανάκριβα την MW? Προφανώς, αποφεύγετε να πείτε πώς προκύπτουν τα υπερκέρδη των παραγωγών-παρόχων Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φυσικό Αέριο και ΑΠΕ.

Όσο για το βρώμικο και ρυπογόνο λιγνίτη, ώς γνωστόν προτιμάτε να τον στέλνουμε στα γειτονικά μας Σκόπια, και να εισάγουμε "καθαρή" ενέργεια.

Το λιγότερο που μπορούμε να σας προσάψουμε είναι ότι είστε υποκριτές και αλαζόνες κουνώντας ακόμα και το δάχτυλο στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας λέγοντας τούς ότι είναι προνομιούχοι διότι πληρώνουν λιγότερο την θερμική MW σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά ξεχνάτε ότι η Δυτική Μακεδονία έχει 6 μήνες χειμώνα.

Δημοφιλή Νέα

Ατελείωτα τα «λουκέτα» σε σχολεία: Δεν θα ανοίξουν εφέτος 20 Νηπιαγωγεία και Δημοτικά στη Δυτική Μακεδονία. Δείτε το ΦΕΚ
Όλα έτοιμα για να ανοίξει τις πύλες του το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ -Οδηγητή στην Πτολεμαΐδα | Σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη συναυλία με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και τους Ρεβάνς !
Φωτογραφίες από την διήμερη εκδρομή της “ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ” στην Κατερίνη | Αύγουστος 2024
ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ και ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!  (γράφει ο Στέργιος Μποζίνης)
Τ.ΣΥ.Σ.Α - Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά ! (video)

Τ.ΣΥ.Σ.Α - Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά ! (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…

Ο καιρός Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 στη Δυτική Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
“Mikis Theodorakis YouTube Artist Channel“ - Το νέο ψηφιακό σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη με την επιμέλεια του Αστέρη Κούτουλα !