Σκρέκας για ακρίβεια: «Δεν τα ξέρουν καλά οι καταναλωτές, εμείς τους ανοίγουμε τα ματάκια» (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το «άσπρο-μαύρο» αναφορικά με την απελπισία των καταναλωτών ενώπιον της εκτίναξης της ακρίβειας επιχείρησε να κάνει για μια ακόμη φορά ο Κώστας Σκρέκας.

Μιλώντας μάλιστα στο Open ο υπουργός Ανάπτυξης έφτασε στο σημείο να υποστηριξει ότι πολλές φορές οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν με ακρίβεια τι συμβαίνει στα ράφια, προσθέτοντας πως η εφαρμογή e katanalotis «τους άνοιξε τα ματάκια».

«Μπαίνεις μέσα στο e-katanalotis πριν φύγεις από το σπίτι σου, κάνεις τη λίστα με τα προϊόντα που θέλεις να αγοράσεις, τσεκάρεις σε ποιο σούπερ μάρκετ μπορείς να τα αγοράσεις φθηνότερα και μπορεί να γλιτώσεις και 10 και 15%. Δεν τα ξέρουν καλά οι καταναλωτές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την ραγδαία άνοδο των τιμών σε βασικά προϊόντα ο Κώστας Σκρέκας ισχυρίστηκε πως αποτελεί απλά «αίσθηση του καταναλωτή», κάνοντας παράλληλα λόγο για «αποσπασματικές αποτυπώσεις ορισμένων στοιχείων».

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

Τρίτη 11 Μαρτίου 2025: Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ
10 Μάρτη 1944: Η κυβέρνηση της λαϊκής εξουσίας γεννιέται στην Ελεύθερη Ελλάδα

10 Μάρτη 1944: Η κυβέρνηση της λαϊκής εξουσίας γεννιέται στην Ελεύθερη Ελλάδα


Στις 10 Μάρτη του 1944, στη Βίνιανη της Ευρυτανίας, ιδρύθη…

14 φωτογραφίες του Χρήστου Λαμπριανίδη ...και ένα video. Χωρίς άλλα σχόλια | kozani.tv
Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

top-sport.gr | Πήρε το «ντέρμπι» κορυφής ο Εορδαϊκός κόντρα στην Σιάτιστα και «αγκαλιάζει» τον τίτλο του πρωταθλητή (φωτογραφίες - βίντεο)
Γ' Εθνική: Οι φάσεις και τα γκολ από την ήττα της Κοζάνης στην Λευκάδα (video)

Γ' Εθνική: Οι φάσεις και τα γκολ από την ήττα της Κοζάνης στην Λευκάδα (video)


Γ' Εθνική: Οι φάσεις και τα γκολ από την ήττα της Κοζάνη…

Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 10 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της χώρας Ι kozani.tv
Δήμος Βοΐου: Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Παιδιά και Οθόνες. Τις χρησιμοποιώ ή με χρησιμοποιούν»