Ο Μίλτος Τεντόγλου πρωταθλητής Ελλάδας με άλμα στα 8,42μ. (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Μίλτος Τεντόγλου πραγματοποίησε μόλις τρία άλματα στον τελικό του μήκους στο Stoiximan Πανελλήνιο ανοικτού στίβου

και πήδηξε στα 8,42μ., καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση και με άλμα στα 8,42μ. κατέλαβε την πρωτιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στον Βόλο.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα του με άλμα στα 8,08μ κι έπειτα πήδηξε ακόμα πιο μακριά για να φτάσει στα 8.18μ.

Στην τρίτη του προσπάθεια πήδηξε στα 8,42μ με άνεμο στα +2,3. Μάλιστα, επειδή η νίκη του ήταν δεδομένη δεν επιχείρησε τις υπόλοιπες προσπάθειες, προκειμένου να μην ρισκάρει ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων.

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας πρωταθλητής προκρίθηκε απευθείας στον τελικό του μήκος ανδρών, αφού σύμφωνα με την προκήρυξη όσοι αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν στον τελικό των Ολυμπιακών του 2021.

ΠΗΓΗ: www.sport24.gr | ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ

Δημοφιλή Νέα

Ατελείωτα τα «λουκέτα» σε σχολεία: Δεν θα ανοίξουν εφέτος 20 Νηπιαγωγεία και Δημοτικά στη Δυτική Μακεδονία. Δείτε το ΦΕΚ
Όλα έτοιμα για να ανοίξει τις πύλες του το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ -Οδηγητή στην Πτολεμαΐδα | Σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη συναυλία με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και τους Ρεβάνς !
Φωτογραφίες από την διήμερη εκδρομή της “ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ” στην Κατερίνη | Αύγουστος 2024
ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ και ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!  (γράφει ο Στέργιος Μποζίνης)
Τ.ΣΥ.Σ.Α - Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά ! (video)

Τ.ΣΥ.Σ.Α - Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά ! (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…

Ο καιρός Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 στη Δυτική Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
“Mikis Theodorakis YouTube Artist Channel“ - Το νέο ψηφιακό σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη με την επιμέλεια του Αστέρη Κούτουλα !