Νόντας Στολτίδης: Μόνο ο λαός μπορεί να βάλει φρένο στο έγκλημα που συμβαίνει εδώ στο Βέρμιο (ΒΙΝΤΕΟ)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας Νόντας Στολτίδης μετά την παράσταση διαμαρτυρίας στο Βέρμιο.

«Ήρθαμε σήμερα εδώ, για να γίνει μια δήθεν αυτοψία για την εξέλιξη του έργου εδώ στο Βέρμιο. Αυτό που βγαίνει από αυτή τη σύσκεψη, είναι ότι έγινε μια προσπάθεια στην ουσία να παρουσιαστεί ότι, όλα εδώ είναι ειδυλλιακά, τηρούνται τα πάντα, όλα όσα προβλέπονται για την προστασία του περιβάλλοντος ένα συμπέρασμα είναι αυτό».

ΒΙΝΤΕΟ:

«Κάποιοι που αντιδρούν ενάντια σε αυτά τα έργα έχουν στο μυαλό τους την μοιρασιά των ανταποδοτικών. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι, ο λαός μας δεν έχει να περιμένει τίποτα από πλειοψηφίες στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια που είναι ταγμένα σε αυτήν την πολιτική υπεράσπισης, των κερδών όπως είναι και αυτή η λαίλαπα της πράσινης ανάπτυξης. Αυτό που βγαίνει είναι ότι, μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, να βάλει φρένο σε αυτό το έγκλημα που συμβαίνει και εδώ στο Βέρμιο αλλά και συνολικά στην περιοχή. Να βροντοφωνάξει, ότι πλέον δεν υπάρχει χώρος ούτε για ένα watt Α.Π.Ε εδώ στην περιοχή. Αλλά ταυτόχρονα να ζητήσει, η ενέργεια να υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα. Να διεκδικήσει, να έχει φτηνή θέρμανση και ενέργεια γιατί, έχουμε και ένα δύσκολο χειμώνα μπροστά μας. Αυτό μένει μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό».

Δημοφιλή Νέα

Μετά από πέντε χρόνια ξαναγεννιέται το

Μετά από πέντε χρόνια ξαναγεννιέται το "Χρώμα Ψυχής" της Αριστέας Αδαμίδου


Η Αριστέα Αδαμίδου γράφει:  Πριν από μερικά χρόνια, …

Νίκος Πλακιάς για Τέμπη: Τα οστά που βρέθηκαν στο Κουλούρι είναι από τα δικά μου τα παιδιά

Νίκος Πλακιάς για Τέμπη: Τα οστά που βρέθηκαν στο Κουλούρι είναι από τα δικά μου τα παιδιά


Ο πατέρας των διδύμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμ…

Λογοτεχνική προσέγγιση με τη ματιά μιας λαογράφου στο βιβλίο «Η ΟΔΟΣ ΕΠΑΝΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΤΗ ΖΩΗ, ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ», του συγγραφέα κ. Στρατή Οικονόμου, Επίκουρου καθηγητή Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών (της Παρθένας ΤΣΟΚΤΟΥΡΙΔΟΥ)
Ο καιρός Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Ιουλίου στη Δυτική Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Μαρία Καρυστιάνου: «1,5 χρόνο μετά , η δικαιοσύνη σπρώχνει το μαχαίρι βαθύτερα… επιτέλους!

Μαρία Καρυστιάνου: «1,5 χρόνο μετά , η δικαιοσύνη σπρώχνει το μαχαίρι βαθύτερα… επιτέλους!


«1,5 χρόνο μετά , η δικαιοσύνη σπρώχνει το μαχαίρι βαθύτ…

Τεχνική εταιρεία αναζητά προσωπικό στη Δυτική Μακεδονία

Τεχνική εταιρεία αναζητά προσωπικό στη Δυτική Μακεδονία


Τεχνική εταιρεία αναζητά προσωπικό στις παρακάτω θέσε…

16η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων στους μαγευτικούς Φιλιππαίους Γρεβενών, από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου | Διοργάνωση Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας