Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών "Σταγόνα Ελπίδας" πραγματοποίησε επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Φούντογλου

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη υγείας κύριο Φούντογλου και ενημέρωση σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία και τις δράσεις

του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών "Σταγόνα Ελπίδας" με τον πρόεδρο Χρήστο Σκόρδα, την ταμία Αντωνία Παπαγεωργίου και τον Κωνσταντίνο Βόμβα μέλος του ΔΣ ΠΟΣΕΑ είχαμε σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου. 

Σε κλίμα συνεργασίας έγινε σήμερα η συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης για τις δράσεις που έρχονται Λαμπαδηδρομία, Αμφικτιονία, εξορμήσεις αιμοδοσίας και αποστολές αιμοπεταλιοδοτών για το καλοκαίρι και όχι μόνο. 

Με τον κύριο Φούντογλου αναλύσαμε τα στοιχεία όπου μπορούμε να συνεργαστούμε και να βοηθήσουμε ο καθένας από την μεριά του την επίτευξη παραγωγικών εξορμήσεων εθελοντικής προσφοράς αίματος. 

Ευχαριστούμε τον αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον που έδειξε και δώσαμε υπόσχεση συνεργασίας με επίκεντρο την Εθελοντική Αιμοδοσία αιμοπεταλιοδοσία και ενημερώσεις.

472024-103607

 

Δημοφιλή Νέα

Ατελείωτα τα «λουκέτα» σε σχολεία: Δεν θα ανοίξουν εφέτος 20 Νηπιαγωγεία και Δημοτικά στη Δυτική Μακεδονία. Δείτε το ΦΕΚ
Όλα έτοιμα για να ανοίξει τις πύλες του το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ -Οδηγητή στην Πτολεμαΐδα | Σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη συναυλία με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και τους Ρεβάνς !
Φωτογραφίες από την διήμερη εκδρομή της “ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ” στην Κατερίνη | Αύγουστος 2024
ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ και ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!  (γράφει ο Στέργιος Μποζίνης)
Τ.ΣΥ.Σ.Α - Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά ! (video)

Τ.ΣΥ.Σ.Α - Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά ! (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…

Ο καιρός Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 στη Δυτική Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
“Mikis Theodorakis YouTube Artist Channel“ - Το νέο ψηφιακό σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη με την επιμέλεια του Αστέρη Κούτουλα !