16η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων στους μαγευτικούς Φιλιππαίους Γρεβενών, από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου | Διοργάνωση Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας | Δηλώστε συμμετοχή

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Αγαπητοί λάτρεις της Αστρονομίας και φίλοι του έναστρου ουρανού,

με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η 16η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων θα λάβει χώρα στους μαγευτικούς Φιλιππαίους Γρεβενών, από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου 2024. Τη φετινή διοργάνωση έχει αναλάβει ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας.

 

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας και να βοηθήσετε στην καλύτερη προετοιμασία της διοργάνωσης, παρακαλούμε να εγγραφείτε έγκαιρα στην επίσημη σελίδα μας:

 

 

Στην ιστοσελίδα της εξόρμησης θα βρείτε αναλυτικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων, χρήσιμες πληροφορίες για την τοποθεσία, καθώς και οδηγίες για την πρόσβαση και τη διαμονή. Αν σκοπεύετε να μείνετε σε τοπικά καταλύματα, σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα.

 

 

Για την επιτυχία της διοργάνωσης, η συμβολή των εθελοντών είναι ανεκτίμητη. Αν θέλετε να συμμετάσχετε ως εθελοντές και να βοηθήσετε ενεργά στην οργάνωση και υλοποίηση της εξόρμησης, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στη φόρμα "Γίνε Εθελοντής" που υπάρχει στο site.

 

 

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς η επίσημη ιστοσελίδα και η σελίδα μας στο Facebook θα ενημερώνονται τακτικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις και πληροφορίες για την εξόρμηση!

 

 

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε σε αυτό το ξεχωριστό αστρονομικό τριήμερο, κάτω από τον μαγευτικό έναστρο ουρανό των Φιλιππαίων.

 

Με εκτίμηση,

Ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας

ΒΙΝΤΕΟ:

Δημοφιλή Νέα

Μετά από πέντε χρόνια ξαναγεννιέται το

Μετά από πέντε χρόνια ξαναγεννιέται το "Χρώμα Ψυχής" της Αριστέας Αδαμίδου


Η Αριστέα Αδαμίδου γράφει:  Πριν από μερικά χρόνια, …

Νίκος Πλακιάς για Τέμπη: Τα οστά που βρέθηκαν στο Κουλούρι είναι από τα δικά μου τα παιδιά

Νίκος Πλακιάς για Τέμπη: Τα οστά που βρέθηκαν στο Κουλούρι είναι από τα δικά μου τα παιδιά


Ο πατέρας των διδύμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμ…

Λογοτεχνική προσέγγιση με τη ματιά μιας λαογράφου στο βιβλίο «Η ΟΔΟΣ ΕΠΑΝΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΤΗ ΖΩΗ, ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ», του συγγραφέα κ. Στρατή Οικονόμου, Επίκουρου καθηγητή Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών (της Παρθένας ΤΣΟΚΤΟΥΡΙΔΟΥ)
Ο καιρός Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Ιουλίου στη Δυτική Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Μαρία Καρυστιάνου: «1,5 χρόνο μετά , η δικαιοσύνη σπρώχνει το μαχαίρι βαθύτερα… επιτέλους!

Μαρία Καρυστιάνου: «1,5 χρόνο μετά , η δικαιοσύνη σπρώχνει το μαχαίρι βαθύτερα… επιτέλους!


«1,5 χρόνο μετά , η δικαιοσύνη σπρώχνει το μαχαίρι βαθύτ…

Τεχνική εταιρεία αναζητά προσωπικό στη Δυτική Μακεδονία

Τεχνική εταιρεία αναζητά προσωπικό στη Δυτική Μακεδονία


Τεχνική εταιρεία αναζητά προσωπικό στις παρακάτω θέσε…

16η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων στους μαγευτικούς Φιλιππαίους Γρεβενών, από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου | Διοργάνωση Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας