16η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων στους μαγευτικούς Φιλιππαίους Γρεβενών, από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου | Διοργάνωση Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας | Δηλώστε συμμετοχή

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Αγαπητοί λάτρεις της Αστρονομίας και φίλοι του έναστρου ουρανού,

με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η 16η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων θα λάβει χώρα στους μαγευτικούς Φιλιππαίους Γρεβενών, από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου 2024. Τη φετινή διοργάνωση έχει αναλάβει ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας.

 

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας και να βοηθήσετε στην καλύτερη προετοιμασία της διοργάνωσης, παρακαλούμε να εγγραφείτε έγκαιρα στην επίσημη σελίδα μας:

 

 

Στην ιστοσελίδα της εξόρμησης θα βρείτε αναλυτικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων, χρήσιμες πληροφορίες για την τοποθεσία, καθώς και οδηγίες για την πρόσβαση και τη διαμονή. Αν σκοπεύετε να μείνετε σε τοπικά καταλύματα, σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα.

 

 

Για την επιτυχία της διοργάνωσης, η συμβολή των εθελοντών είναι ανεκτίμητη. Αν θέλετε να συμμετάσχετε ως εθελοντές και να βοηθήσετε ενεργά στην οργάνωση και υλοποίηση της εξόρμησης, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στη φόρμα "Γίνε Εθελοντής" που υπάρχει στο site.

 

 

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς η επίσημη ιστοσελίδα και η σελίδα μας στο Facebook θα ενημερώνονται τακτικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις και πληροφορίες για την εξόρμηση!

 

 

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε σε αυτό το ξεχωριστό αστρονομικό τριήμερο, κάτω από τον μαγευτικό έναστρο ουρανό των Φιλιππαίων.

 

Με εκτίμηση,

Ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας

ΒΙΝΤΕΟ:

Δημοφιλή Νέα

Αφιερωμένο σε όλους τους προκλητικούς
Φωτογραφίες από το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στην Κοζάνη το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη | Μουσικό αφιέρωμα «50 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή» - Ομιλία από τον Δημήτρη Αρβανιτάκη - συναυλία με την Γλυκερία | kozani.tv
ΕΛΛΑΔΑ 2.027 - Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά ! (video)

ΕΛΛΑΔΑ 2.027 - Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά ! (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…

Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαϊδας: Εγγραφές από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου για τη νέα περίοδο λειτουργίας των τμημάτων
Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στην αυλή του Φιλοπρόοδου Σύλλογος Κοζάνης - Παράσταση λόγου και μουσικής «Φύλλο χρυσό του ανέμου μη κατεβείς στη Γη»
Αυθαίρετα συμπεράσματα…

Αυθαίρετα συμπεράσματα…


Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου για το Tvxs.gr.

Ο Κωνσταντίνος Στόκκος για τη ΜΕΘ Κοζάνης : Μάλλον κάποιοι δεν θέλουν. Το ερώτημα είναι γιατί...
Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη του 2001 έφυγε ο Στέλιος

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη του 2001 έφυγε ο Στέλιος


Σαν σήμερα,14 Σεπτέμβρη του 2001 έφυγε από τη ζωή ο Στέλιο…