16η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων στους μαγευτικούς Φιλιππαίους Γρεβενών, από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου | Διοργάνωση Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας | Δηλώστε συμμετοχή

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Αγαπητοί λάτρεις της Αστρονομίας και φίλοι του έναστρου ουρανού,

με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η 16η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων θα λάβει χώρα στους μαγευτικούς Φιλιππαίους Γρεβενών, από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου 2024. Τη φετινή διοργάνωση έχει αναλάβει ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας.

 

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας και να βοηθήσετε στην καλύτερη προετοιμασία της διοργάνωσης, παρακαλούμε να εγγραφείτε έγκαιρα στην επίσημη σελίδα μας:

 

 

Στην ιστοσελίδα της εξόρμησης θα βρείτε αναλυτικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων, χρήσιμες πληροφορίες για την τοποθεσία, καθώς και οδηγίες για την πρόσβαση και τη διαμονή. Αν σκοπεύετε να μείνετε σε τοπικά καταλύματα, σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα.

 

 

Για την επιτυχία της διοργάνωσης, η συμβολή των εθελοντών είναι ανεκτίμητη. Αν θέλετε να συμμετάσχετε ως εθελοντές και να βοηθήσετε ενεργά στην οργάνωση και υλοποίηση της εξόρμησης, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στη φόρμα "Γίνε Εθελοντής" που υπάρχει στο site.

 

 

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς η επίσημη ιστοσελίδα και η σελίδα μας στο Facebook θα ενημερώνονται τακτικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις και πληροφορίες για την εξόρμηση!

 

 

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε σε αυτό το ξεχωριστό αστρονομικό τριήμερο, κάτω από τον μαγευτικό έναστρο ουρανό των Φιλιππαίων.

 

Με εκτίμηση,

Ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας

ΒΙΝΤΕΟ:

Δημοφιλή Νέα

Ατελείωτα τα «λουκέτα» σε σχολεία: Δεν θα ανοίξουν εφέτος 20 Νηπιαγωγεία και Δημοτικά στη Δυτική Μακεδονία. Δείτε το ΦΕΚ
Όλα έτοιμα για να ανοίξει τις πύλες του το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ -Οδηγητή στην Πτολεμαΐδα | Σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη συναυλία με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και τους Ρεβάνς !
Φωτογραφίες από την διήμερη εκδρομή της “ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ” στην Κατερίνη | Αύγουστος 2024
ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ και ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!  (γράφει ο Στέργιος Μποζίνης)
Ο καιρός Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 στη Δυτική Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Το Ε.Σ.Υ αργοπεθαίνει στην εντατική... [ γράφει ο Θόδωρος Μήγκος ]

Το Ε.Σ.Υ αργοπεθαίνει στην εντατική... [ γράφει ο Θόδωρος Μήγκος ]


Το Ε.Σ.Υ αργοπεθαίνει στην εντατική...

Από τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας στην Ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αθανάσιος Αργυρόπουλος

Από τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας στην Ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αθανάσιος Αργυρόπουλος


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε άλλη μια …