Δήμος Κοζάνης: Η Τσιτσιούλα μας προειδοποιεί για τις τηλεφωνικές απάτες – Τι πρέπει να προσέχουμε, για να μην την…πατήσουμε! (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Δήμος Κοζάνης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, προχώρησε στη δημιουργία οπτικοακουστικού σποτ

, με στόχο την ενημέρωση των συνδημοτών μας, για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους, που διαπράττουν τηλεφωνικές απάτες.

Το διαδικτυακό τηλεοπτικό μήνυμα, επιστρατεύοντας το μοναδικό χιούμορ της αειθαλούς γιαγιάς της Κοζάνης, της διαχρονικής Τσιτσιούλας, την οποία υποδύεται ο ανεπανάληπτος Μανώλης Μαρκόπουλος, παρέχει χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες, για να μην την…πατήσετε!

Παρακαλούμε, ενημερώστε φίλους, συγγενείς και κυρίως τους ηλικιωμένους, προκειμένου να μην πέσουν θύματα εξαπάτησης.

Περισσότερες πληροφορίες για την αποφυγή εξαπάτησης πολιτών, υπάρχουν αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (https://www.astynomia.gr/), στην ενότητα «Οδηγός του πολίτη/Χρήσιμες συμβουλές».

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

Δημοφιλή Νέα

Ατελείωτα τα «λουκέτα» σε σχολεία: Δεν θα ανοίξουν εφέτος 20 Νηπιαγωγεία και Δημοτικά στη Δυτική Μακεδονία. Δείτε το ΦΕΚ
Όλα έτοιμα για να ανοίξει τις πύλες του το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ -Οδηγητή στην Πτολεμαΐδα | Σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη συναυλία με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και τους Ρεβάνς !
Φωτογραφίες από την διήμερη εκδρομή της “ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ” στην Κατερίνη | Αύγουστος 2024
ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ και ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!  (γράφει ο Στέργιος Μποζίνης)
Τ.ΣΥ.Σ.Α - Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά ! (video)

Τ.ΣΥ.Σ.Α - Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά ! (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…

Ο καιρός Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 στη Δυτική Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
“Mikis Theodorakis YouTube Artist Channel“ - Το νέο ψηφιακό σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη με την επιμέλεια του Αστέρη Κούτουλα !