Φροντιστήριο Μ.Ε. "Νόηση - κριτική παιδαγωγική": Θερμά συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες και στις οικογένειές τους!

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το φροντιστήριο Μ.Ε. "Νόηση - κριτική παιδαγωγική" εύχεται σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες καλή φοίτηση και καλή αρχή στο απαιτητικό αλλά και όμορφο ταξίδι γνώσης και εμπειριών στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 Το νέο αυτό ταξίδι που αρχίζει στην ζωή σας ελπίζουμε να σας ολοκληρώσει σαν ανθρώπους, γνωστικά και κοινωνικά και να σας δώσει τα απαραίτητα εφόδια για να εργαστείτε στο επάγγελμα που επιθυμείτε.

Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε φέτος και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μας τη νέα χρονιά, πάντα με κριτήριο την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, που είναι απαραίτητο εργαλείο για την επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες και στις οικογένειές τους!

Φροντιστήριο ΝΟΗΣΗ στην Κοζάνη 

(Χ. Μούκα 4- Τηλ. 2461050985)

 

Δημοφιλή Νέα

Ατελείωτα τα «λουκέτα» σε σχολεία: Δεν θα ανοίξουν εφέτος 20 Νηπιαγωγεία και Δημοτικά στη Δυτική Μακεδονία. Δείτε το ΦΕΚ
Όλα έτοιμα για να ανοίξει τις πύλες του το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ -Οδηγητή στην Πτολεμαΐδα | Σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη συναυλία με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και τους Ρεβάνς !
Φωτογραφίες από την διήμερη εκδρομή της “ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ” στην Κατερίνη | Αύγουστος 2024
ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ και ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!  (γράφει ο Στέργιος Μποζίνης)
Τ.ΣΥ.Σ.Α - Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά ! (video)

Τ.ΣΥ.Σ.Α - Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά ! (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…

Ο καιρός Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 στη Δυτική Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
“Mikis Theodorakis YouTube Artist Channel“ - Το νέο ψηφιακό σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη με την επιμέλεια του Αστέρη Κούτουλα !