Η Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας για τη συνεδρίαση του ΔΣ Εορδαίας στις 17 Οκτωβρίου με θέμα την λειτουργία της τηλεθέρμανσης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Εορδαίας της 17ης Οκτωβρίου 2024, υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία της παράταξης του κυρίου Πλακεντά το απαράδεκτο σύμφωνο κυβέρνησης, ΔΕΗ και των τριών δήμων Εορδαίας, Κοζάνης και Αμυνταίου που φέρνει τεράστιες αυξήσεις στην τιμή της τηλεθέρμανσης, υποθηκεύει τα χρήματα από τους ΚΑΠ που προορίζονται για έργα και υποδομές, πετσοκόβει το επίδομα θέρμανσης, υποχρεώνει τον δήμο και το λαό να πληρώσουν δυσβάσταχτα ποσά για τα λεγόμενα «χρέη» προς τη ΔΕΗ, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα κέρδη των μεγαλομετόχων της.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας καταψήφισε την επαίσχυντη αυτή συμφωνία. Από την αρχή συμμετείχαμε στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των σωματείων και των φορέων της πόλης μας με το πλαίσιο που κατέθεσαν.

Ήταν μια δύσκολη μάχη. Είχαμε απέναντί μας την κυβέρνηση, τη ΔΕΗ Α.Ε., την περιφέρεια, τη δημοτική αρχή, σε πλήρη ταύτιση με τα πολιτικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ που με τους μηχανισμούς τους σαμποτάριζαν κάθε πρωτοβουλία.

Σαν Λαϊκή Συσπείρωση καλούμε το λαό της Εορδαίας να βγάλει πολιτικά συμπεράσματα για το ρόλο και τη στάση όλων.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για φθηνή και απρόσκοπτη θέρμανση για όλους, για να μην βάλουν χέρι στα χρήματα που προορίζονται για έργα υποδομών στην περιοχή μας, για να μην τσακιστούν τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων στη ΔΕΤΗΠ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!

Πτολεμαΐδα 18-10-2024

Δημοφιλή Νέα

Να παραμείνουν στο χωριό με βιώσιμους όρους συμφώνησαν να διεκδικήσουν κάτοικοι της Ποντοκώμης στην ανοιχτή συνέλευση που προκάλεσε ο Σύλλογος «Ποντοκώμη 1923» - Δείτε το πλήρες ρεπορτάζ του kozani.tv
Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΠΑΜΕ: Ξεσηκωμός για να μην περάσει η 13ωρη σκλαβιά!

ΠΑΜΕ: Ξεσηκωμός για να μην περάσει η 13ωρη σκλαβιά!


«Μας λένε με αυτό το νομοσχέδιο να γυρίσουμε πίσω 139 χρ…

Ψηφίστηκε η αισχρή τροπολογία για τους μετανάστες – Νέες αθλιότητες Πλεύρη: “Τέρμα το παραμύθι με τις μωρομάνες”!
Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας:

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: "Μπαμ με Ντέιβιντ Μιτρέφσκι!"


To "Φ.Σ. Εορδαϊκός" ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασί…

Τον Κ. Μητσοτάκη τον τρώνε τα συμφέροντα!... (του Θανάση Σκαμνάκη)

Τον Κ. Μητσοτάκη τον τρώνε τα συμφέροντα!... (του Θανάση Σκαμνάκη)


Ο τελευταίος μονόλογος της επιθεώρησης που ανεβαίνει …

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: Ανανέωση συνεργασίας με Θωμά Πιρίτζαους και Τρύφων Δημητριάδη!

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: Ανανέωση συνεργασίας με Θωμά Πιρίτζαους και Τρύφων Δημητριάδη!


Το "Φ.Σ. Εορδαϊκός" βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανα…