Καρυστιανού για Μητσοτάκη: "Η επιτομή της αναξιοπιστίας"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ως «επιτομή της αναξιοπιστίας» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η Μαρία Καρυστιανού σχολιάζοντας τη συνέντευξη του στον ALPHA.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023 σε ανάρτηση της ανέφερε αρχικά ότι «χθες ήταν η συνέντευξη του Πρωθυπουργού για το έγκλημα στα Τέμπη…Δεν είχα καμία αγωνία. Τι να περιμένω να ακούσω από κάποιον που έχει ξεστομίσει τόσα ψέματα; και ηγείται ενός επιτελείου που για δυο χρόνια συγκαλύπτει την αλήθεια και επιτίθεται σε ανθρώπους που έθαψαν τα παιδιά τους».

Στη συνέχεια, τόνισε πως «Όμως και πάλι, αυτό που είδα εχθές ξεπέρασε τη φαντασία μου. Αυτός ο άνθρωπος, αντί να σεβαστεί την κοινωνία και με θάρρος και υπευθυνότητα, που αρμόζει στον θεσμό που λέγεται Πρωθυπουργός, να μιλήσει ειλικρινά, παρουσίασε τον εαυτό του ως δήθεν παραπλανημένο…Ακολουθώντας δηλαδή τη γνωστή παρελκυστική τακτική του προσπάθησε να προστατεύσει την προσωπική του εικόνα, φυλάσσοντας τα νώτα του και μεταθέτοντας τις ευθύνες δεξιά και αριστερά. Παρασύρθηκε δήθεν από την Πυροσβεστική και τη Hellenic Train ενώ ο ΙΔΙΟΣ, το πρώτο 24ωρο, αλλά και έπειτα πάλι από 3 εβδομάδες έδινε συνεντεύξεις, με σιγουριά και στόμφο, διαβεβαιώνοντας προσωπικά όλους τους Έλληνες ότι τίποτα παράνομο δεν υπήρξε και κατηγορούσε τους συγγενείς για θεωρίες συνωμοσίας περί δήθεν μπαζώματος και έκρηξης».

Σε άλλο σημείο της ανάρτησης σημειώνει ότι «”το ψέμα έχει κοντά πόδια”. Και ήδη σήμερα, με την ανακοίνωσή της, η Hellenic Train κάνει λόγο για 13 βαγόνια, εκθέτοντας τον Υπουργό Δικαιοσύνης που δύο μέρες πριν διαβεβαίωνε ότι “13ο βαγόνι δεν υπήρξε ποτέ”. (https://hellenictrain.gr/news/anakoinosi-30012025). Ο Πρωθυπουργός που χθες εμφανίστηκε να είναι δήθεν ο πρώτος που πονάει περισσότερο μετά από εμάς ήταν ακόμα πιο απογοητευτικός και πιο ένοχος. Η επιτομή της αναξιοπιστίας. Όμως η κοινωνία, οι ίδιοι οι πολίτες, τον βλέπουν πλέον με ξεκάθαρη μάτια και θωρούν την ένοχη σκιά του…».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού

«Χθες ήταν η συνέντευξη του Πρωθυπουργού για το έγκλημα στα Τέμπη…

Δεν είχα καμία αγωνία. Τι να περιμένω να ακούσω από κάποιον που έχει ξεστομίσει τόσα ψέματα; και ηγείται ενός επιτελείου που για δυο χρόνια συγκαλύπτει την αλήθεια και επιτίθεται σε ανθρώπους που έθαψαν τα παιδιά τους. Όμως και πάλι, αυτό που είδα εχθές ξεπέρασε τη φαντασία μου.

Αυτός ο άνθρωπος, αντί να σεβαστεί την κοινωνία και με θάρρος και υπευθυνότητα, που αρμόζει στον θεσμό που λέγεται Πρωθυπουργός, να μιλήσει ειλικρινά, παρουσίασε τον εαυτό του ως δήθεν παραπλανημένο…

Ακολουθώντας δηλαδή τη γνωστή παρελκυστική τακτική του προσπάθησε να προστατεύσει την προσωπική του εικόνα, φυλάσσοντας τα νώτα του και μεταθέτοντας τις ευθύνες δεξιά και αριστερά.

Παρασύρθηκε δήθεν από την Πυροσβεστική και τη Hellenic Train ενώ ο ΙΔΙΟΣ, το πρώτο 24ωρο, αλλά και έπειτα πάλι από 3 εβδομάδες έδινε συνεντεύξεις, με σιγουριά και στόμφο, διαβεβαιώνοντας προσωπικά όλους τους Έλληνες ότι τίποτα παράνομο δεν υπήρξε και κατηγορούσε τους συγγενείς για θεωρίες συνωμοσίας περί δήθεν μπαζώματος και έκρηξης.

Και πάλι, έπειτα από δύο μήνες και εν όψει της προεκλογικής περιόδου, μας κατηγόρησε ότι εργαλειοποιούσαμε τον πόνο μας φωνάζοντας για τα παιδιά μας.

Χθες ακούσαμε ξανά ψέματα για ευθύνες που δήθεν δεν ανήκουν στον ίδιο αλλά σε άλλους. Όμως,«το ψέμα έχει κοντά πόδια». Και ήδη σήμερα, με την ανακοίνωσή της, η Hellenic Train κάνει λόγο για 13 βαγόνια, εκθέτοντας τον Υπουργό Δικαιοσύνης που δύο μέρες πριν διαβεβαίωνε ότι «13ο βαγόνι δεν υπήρξε ποτέ». (https://hellenictrain.gr/news/anakoinosi-30012025)

Ο Πρωθυπουργός που χθες εμφανίστηκε να είναι δήθεν ο πρώτος που πονάει περισσότερο μετά από εμάς ήταν ακόμα πιο απογοητευτικός και πιο ένοχος.
Η επιτομή της αναξιοπιστίας.

Όμως η κοινωνία, οι ίδιοι οι πολίτες, τον βλέπουν πλέον με ξεκάθαρη μάτια και θωρούν την ένοχη σκιά του…

Όλοι μαζί! Μέχρι τέλους!».

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου
National League 2: «Ασταμάτητοι» οι Διόσκουροι πήρανε το ντέρμπι με τον Πρωτέα, νίκη για το  Άργος Ορεστικό, ήττα για την Καστοριά - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
Ταξίδι στο Χρόνο με το τρένο της Καλαμπάκας -

Ταξίδι στο Χρόνο με το τρένο της Καλαμπάκας - "Αίσιον και ευτυχές το 1926"... (Μέρος 11ο)


Ταξίδι στο Χρόνο με το τρένο της Καλαμπάκας (Μέρος 11ο).

ΜΠΛΟΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ: Όλοι και Όλες στο συλλαλητήριο, σήμερα Πέμπτη 6 Φλεβάρη στις 17:00 στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας!
«Κάμποσοι λένε ότι η Δ. Μακεδονία πεθαίνει»… / «Αυτά τα λένε οι κομμουνιστές… Εσείς είστε σε γραμμή προτεραιότητας»… ( Μοντάροντας λέξεις και εικόνες -Τσαρτσιανίδης Παναγιώτης)
Σαν σήμερα 3 Φεβρουαρίου - Μια ματιά στην ιστορία του τόπου και του κόσμου

Σαν σήμερα 3 Φεβρουαρίου - Μια ματιά στην ιστορία του τόπου και του κόσμου


Γεγονότα και πρόσωπα που έμειναν στην ιστορία και δεν …

Παρουσίαση του βιβλίου «Αντιγόνη στη Χάγη» της Λιάνας Κανέλλη στα Γρεβενά

Παρουσίαση του βιβλίου «Αντιγόνη στη Χάγη» της Λιάνας Κανέλλη στα Γρεβενά


Η ΤΕ Γρεβενών και οι Εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή&nbs…

Σήμερα Δευτέρα η εκδήλωση της ΤΕ Φλώρινας του ΚΚΕ «ΑΗΣ Μελίτης στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών - Η Φλώρινα στο φόντο των γεωπολιτικών ενεργειακών ανταγωνισμών»