Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας με τον Διοικητή του Μποδοσάκειου Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Για την πορεία και τις εξελίξεις στο Μποδοσάκειο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας

με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κύριο Κετικίδη Ιωάννη και τον Διευθυντή Διοικητικού κύριο Ανδρέα Ανδρεόπουλο, την Τετάρτη 7 Μαΐου 2025, σε συνάντηση που είχαν στο Γραφείο του Διοικητή με σκοπό να πληροφορηθούν για το τι μέλλει γενέσθαι στην περιοχή μας, σε ότι αφορά στον υγειονομικό χάρτη και τα προβλήματα που υπάρχουν στο νοσοκομείο μας.

Ως Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας πιέσαμε και θα πιέζουμε να γίνουν περαιτέρω ενέργειες ενίσχυσης, ώστε το Νοσοκομείο μας να αναβαθμιστεί και να συνεχίσει να προσφέρει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες.

Γενικότερα γίνονται μεγάλες προσπάθειες ενίσχυσης του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε  κλινικές όπως είναι η παθολογική, ογκολογική, ΩΡΛ και η χειρουργική, καθώς και η επανέναρξη λειτουργίας της ΜΕΘ, προκειμένου να αποκτήσει τη θέση που του αρμόζει στον υγειονομικό χάρτη της περιοχής και να αναβαθμίσει περεταίρω τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, όπως μας διαβεβαίωσε ο Διοικητής.

Η συζήτηση έκλεισε με την δέσμευση και από τις δύο πλευρές για τακτική επικοινωνία και ενημέρωση στα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στον κεντρικό πυλώνα υγείας της περιοχής μας, που είναι το Μποδοσάκειο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου

Πτολεμαΐδας - Εορδαίας

Δημοφιλή Νέα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Κύριε Μ. Παπαδόπουλε βουλευτή ΝΔ Κοζάνης, τι συγγένεια έχετε εσείς & η κυβέρνησή σας με τον «Καλοχαιρέτα» ?  Είστε εκτεθειμένοι για το φιάσκο του Μέτρου 23 & τις αποζημιώσεις των αγροτών της περιοχής (Π. Τσαρτσιανίδης)
Έφυγε από τη ζωή η Μάγδα Ανρονικίδου στα 74 της χρόνια. Η βαθιά της γνώση για τα αγροτικά θέματα και η αγάπη της για τους ανθρώπους της υπαίθρου θα μείνουν ανεξίτηλα στην μνήμη μας !
Ζητείται προσωπικό για μόνιμη εργασία πλήρους απασχόλησης από τη βιοτεχνία τεντών
ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ: Θεατρική παράσταση

ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ: Θεατρική παράσταση "ΟΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ" σήμερα Σάββατο 24 Μαΐου στην Πτολεμαΐδα


ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ "ΟΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ…

Ποια είναι η θέση σας στην πιθανή εγκατάσταση μονάδων παραγωγής ενέργειας από την καύση σκουπιδιών στη Δυτική Μακεδονία ?
Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης: Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές - Εκπαιδευτική ξενάγηση στον Μακεδονικό Τάφο της Σπηλιάς Εορδαίας
Χορωδιακή Συνάντηση του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας, το Σάββατο 24 Μαΐου

Χορωδιακή Συνάντηση του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας, το Σάββατο 24 Μαΐου


Χορωδιακή Συνάντηση του Συλλόγου Μικρασιατών Πτ…