kalomen834

stimolo BANNER 1

Εγκρίθηκε η απόσχιση του ΑΔΜΗΕ: Οι τράπεζες απέσυραν τις επιφυλάξεις τους παίρνοντας πρόσθετες εγγυήσεις και εκχώρηση απαιτήσεων από τη ΔΕΗ

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Γιώργος Φιντικάκης

Εγκρίθηκε από την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ η διαδικασία για τη δεύτερη φάση

απόσχισης του ΑΔΜΗΕ, με τη δημιουργία της εταιρείας συμμετοχών η οποία θα ελέγχει το 51% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ. Στη Γ.Σ. της ΔΕΗ που ολοκληρώθηκε προ ολίγου, αναγνώστηκε νέα επιστολή των τεσσάρων τραπεζών, με την οποία δηλώνουν ότι εξετάζουν θετικά την κάλυψη υφιστάμενου κοινοπρακτικού δανείου με εγγυήσεις εκ μέρους της ΔΕΗ και εκχώρηση απαιτήσεων συνολικού ύψους 300 εκατ. ευρώ.

Πιο αναλυτικά, η επιστολή που αναγνώστηκε αναφέρει ότι οι τράπεζες "εξετάζουν θετικά την κάλυψη του υφισταμένου κοινοπρακτικού δανείου της ΔΕΗ με λήψη εξασφαλίσεων (παροχή εγγυήσεων εκ μέρους της Ενεργειακής Συμμετοχών, εκχώρηση ειλημμένων και μη απαιτήσεων της ΔΕΗ έναντι εταιρικών πελατών της συνολικού ύψους τουλάχιστον 300 εκατ. ευρώ).

Παράλληλα, οι προαναφερθείσες τράπεζες προτίθενται να εξετάσουν τη χορήγηση μέσων βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης προς τη ΔΕΗ σε κοινοπρακτική βάση με εξασφάλιση ισόποση εκχώρηση απαιτήσεων της ΔΕΗ έναντι εταιρικών πελατών της και λοιπούς όρους που θα συμφωνηθούν".

"Οι τράπεζες για να άρουν τις επιφυλάξεις τους που είχαν θέσει στην προηγούμενη επιστολή τους, περιμένουν εγγυήσεις οι οποίες θα συμφωνηθούν. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν και παραχώρηση συμβάσεων", δήλωσε σχετικά η διοίκηση της ΔΕΗ.

Τη νέα επιστολή των τραπεζών μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Επίσης, στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να δείτε την απόφαση της ΔΕΗ σχετικά με την απόσχιση του ΑΔΜΗΕ.

Το ΥΠΕΝ σε ανακοίνωσή του ανέφερε σχετικά ότι "προηγήθηκαν συντονισμένες ενέργειες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο των οποίων αποσαφηνίστηκαν, πλήρως και για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, οι τεχνικές και νομικές παράμετροι του σχεδίου.

Η κυβέρνηση προχωρά με αποφασιστικότητα και εντός του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος, στην υλοποίηση της υφιστάμενης νομοθετικής ρύθμισης. Με την παραμονή του 51% του ΑΔΜΗΕ στο Ελληνικό Δημόσιο διασφαλίζεται ο δημόσιος έλεγχος στη διαχείριση του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας, σε αντίθεση με σχεδιασμούς του παρελθόντος και πάντοτε στο πλαίσιο της κοινοτικής νομοθεσίας".

Νωρίτερα, το energypress έγραφε:

(upd 14:13) Σύμφωνα με πληροφορίες του energypress, στα μέτρα που τελικά συμφωνήθηκαν με τις τράπεζες δεν περιλαμβάνεται το θέμα της μεταφοράς δανείων της ΔΕΗ στην εταιρεία holding στην οποία θα εισφερθεί το 51% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ.

Τα μέτρα που συμφωνήθηκαν στη σημερινή σύσκεψη στο ΥΠΕΝ αναμένεται να περιλαμβάνονται στη νέα επιστολή των 4 συστημικών τραπεζών, η οποία θα τεθεί υπόψη του σώματος της ΓΣ της ΔΕΗ, η οποία μετά την ολιγόωρη αναβολή που πήρε νωρίτερα, θα συνεχιστεί στις 18:00. 

(upd 13:08) Νέα επιστολή από τις 4 συστημικές τράπεζες, αναφορικά με το θέμα του ιδιοκτησιακού διαχωρισμού του ΑΔΜΗΕ, αναμένεται να τεθεί υπόψη της Γενικής Συνέλευσης της ΔΕΗ το απόγευμα.

Η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης διακόπηκε προσωρινά κατόπιν σχετικού αιτήματος του εκπροσώπου του Δημοσίου και θα ξεκινήσει εκ νέου στις 18:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες του energypress, η ολιγόωρη διακοπή αποφασίστηκε καθώς σε σύσκεψη που διεξαγόταν στο ΥΠΕΝ,  οι αρμόδιοι κατέληγαν σε φόρμουλα που δίνει λύση στο θέμα που προέκυψε μετά την αρχική παρέμβαση των τεσσάρων τραπεζών.

Έτσι λοιπόν, μετά και την προσωρινή διακοπή της συνεδρίασης, οι 4 συστημικές τράπεζες θα ενημερώσουν με νέα επιστολή για τις εξελίξεις το σώμα της ΓΣ της ΔΕΗ.

Νωρίτερα το energypress έγραφε:

(upd 12: 34) Με την έναρξη της διαδικασίας, ο εκπρόσωπος του Δημοσίου ζήτησε πράγματι, όπως είχε προναγγείλλει το energypress, ολιγόωρη διακοπή της Γενικής Συνέλευσης της ΔΕΗ μέχρι τις 18:00 με τους παριστάμενους μετόχους να εγκρίνουν τη σχετική πρόταση. 

Νωρίτερα το energypress έγραφε:

(upd 12:04) Με περίπου μιάμιση ώρα καθυστέρηση θα ξεκινήσει τελικά γύρω στις 12:30 η Γενική Συνέλευση της ΔΕΗ, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του energypress, θα διακοπεί μέχρι το απόγευμα, οπότε και το σώμα θα συνεχίσει τη συνεδρίαση, με θέμα τη διαδικασία απόσχισης του ΑΔΜΗΕ.

Εφόσον πράγματι επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι η σύσκεψη που διεξάγεται στο ΥΠΕΝ κατέληξε σε φόρμουλα που μπορεί να υλοποιηθεί.

Η ολιγόωρη μετάθεση της γενικής συνέλευσης κρίνεται απαραίτητη για να ολοκληρωθούν οι τελικές διατυπώσεις καθώς και κάποιες τεχνικές και διαδικαστικές λεπτομέρειες επί της φόρμουλας.

Νωρίτερα το energypress έγραφε:

(upd. 11:21) Καθυστερημένα και χωρίς την παρουσία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, Μανώλη Παναγιωτάκη, πρόκειται να ξεκινήσει η Γενική Συνέλευση της ΔΕΗ, καθώς μέχρι και πριν από λίγα λεπτά συνεχιζόταν σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με τους χειρισμούς που πρέπει να γίνουν για τις πιθανές εναλλακτικές λύσεις.

Το πρωινό σχετικό ρεπορτάζ του energypress είχε ως εξής:

Σε εκρεμμότητα συνεχίζει να παραμένει η μεταφορά δανείων ύψους έως 120 εκατ. ευρώ από την ΔΕΗ στην Εταιρεία Συμμετοχών του ΑΔΜΗΕ, οδηγώντας σε αναβολή την σημερινή επαναληπτική γενική συνέλευση της επιχείρησης. 

Ανθρωποι με γνώση των διεργασιών που γίνονταν μέχρι και τις τελευταίες ώρες εξηγούν στο "Energypress" πως παρά την πρόοδο, εντούτοις το θέμα δεν έχει ακόμη κλειδώσει στις νομικές και τεχνικές του λεπτομέρειες. 

Αυτός είναι και ο λόγος που απόφαση απόσχισης για τον ΑΔΜΗΕ δεν πρόκειται να ληφθεί σήμερα, παρά θα παραπεμφθεί σε μεταγενέστερη γενική συνέλευση μετά από επτά έως δέκα ημέρες.

Δίχως την ελάφρυνση των δανειακών υποχρεώσεων της ΔΕΗ, συνεχίζουν οι ίδιες πηγές, οι τράπεζες δεν πρόκειται να πειστούν για την δυνατότητα της επιχείρησης να συνεχίσει να εξυπηρετεί ομαλά τις υποχρεώσεις της. Διότι μεταφέροντας η ΔΕΗ χορηγήσεις ύψους μέχρι 120 εκατ. ευρώ στην νέα holding, θα είναι σαν να αποζημιώνεται με ένα ισόποσο κεφάλαιο για το asset που εκχωρεί. Από την άλλη, η εταιρεία holding θα μπορεί να αποπληρώνει το σχετικό δανεισμό μέσα από τα μερίσματα που θα εισπράττει από τον ΑΔΜΗΕ.

Υπό αυτή την έννοια, πρόκειται για ένα αμιγώς διαρθρωτικό μέτρο, αντίθετα με την ενεχυρίαση στις τράπεζες συμβάσεων της επιχείρησης για παροχή ρεύματος σε μεγάλους πελάτες ή την αποπληρωμή από το Δημόσιο προς αυτήν 100 εκατ ευρώ απ' όσα της χρωστά.

Αυτά θα βελτιώσουν πρόσκαιρα μόνο την οικονομική θέση της ΔΕΗ, σε αντίθεση με την μείωση των δανειακών της υποχρεώσεων, μέτρο με πιο διαρκή χαρακτήρα, απαιραίτητο προκειμένου οι τράπεζες να άρουν τις αμφιβολίες τους για την απόσχιση του ΑΔΜΗΕ.

Κανονικά η συνέλευση, δίχως έγκρισης απόσχισης του ΑΔΜΗΕ

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες από την ΔΕΗ, η μεταφορά των δανείων στον ΑΔΜΗΕ δεν έχει ακόμη κλειδώσει, είτε λόγω νομικών θεμάτων, είτε ακόμη και λόγω διαφορετικών ερμηνειών. Σαν αποτέλεσμα εκρεμμεί η τελική συνεννόηση με τις τράπεζες, και ακριβώς επειδή "ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες", αποφασίστηκε να μετατεθεί για μερικές ημέρες η έγκριση της απόσχισης.

Σήμερα λοιπόν, η γενική συνέλευση της ΔΕΗ θα ξεκινήσει κανονικά, αφού ο νόμος περί ανωνύμων εταιρειών (ν.2190) απαγορεύει την αναβολή της για δεύτερη φορά. Αμέσως μετά ο εκπρόσωπος του Δημοσίου που κατέχει το 34% της ΔΕΗ θα δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να συζητηθεί σε αυτήν τη συνέλευση το επίμαχο θέμα.

Αποδεχόμενη την πρόταση του μετόχου, η συνέλευση θα την ψηφίσει, και θα αποφασίσει να οριστεί νέα ημερομηνία για την έγκριση της απόσχισης του ΑΔΜΗΕ, κάπου μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Η επιστροφή των 100 εκατ ευρώ, και η σύμβαση με την Αλουμίνιον

Της συνέλευσης, θα προηγηθεί το πρωί σύσκεψη των εμπλεκομένων (ΥΠΕΝ, ΔΕΗ, νομικών) όπου και θα τεθεί επί τάπητος η πρόοδος που έχει σημειωθεί σε τεχνικό αλλά και νομικό επίπεδο. Εκτός της μεταφοράς των δανείων, θα συζητηθούν και τα άλλα δύο προτεινόμενα μέτρα, δηλαδή :

  • Αφενός η εξόφληση από το Δημόσιο προς τη ΔΕΗ οφειλών ύψους έως 100 εκατ. ευρώ, κίνηση που βελτιώνει έστω και πρόσκαιρα τη θέση της επιχείρησης.
  • Αφετέρου η παροχή προς τις τράπεζες ως εγγύηση, συμβάσεων της ΔΕΗ με 2-3 μεγάλους πελάτες της, όπως για παράδειγμα με την Αλουμίνιον της Ελλάδος, την ΛΑΡΚΟ κ.ά. Αν και οι τράπεζες δέχονται ως εγγύηση την σύμβαση με την Αλουμίνιον, φαίρονται να μην ενδιαφέρονται για την σύμβαση με την ΛΑΡΚΟ.

Σε νομικό επίπεδο το θέμα χειρίζεται η εταιρεία Norton Rose ως νομικός σύμβουλος του ΥΠΕΝ, ενώ συνεχής ενημέρωση παρέχεται τόσο στις ελληνικές τράπεζες, όσο και στην Ευρωπαική Τράπεζα Επενδύσεων, που επίσης έχει δανείσει την ΔΕΗ.

Σύμφωνα πάντως με πηγές της τελευταίας, το ζητούμενο είναι όχι μόνο να ολοκληρωθεί ομαλά η διασικασία απόσχισης του ΑΔΜΗΕ, αλλά και να μπορέσει η επιχείρηση να αποζημιωθεί για το asset που εκχωρεί στο Δημόσιο. Οσο για το υπουργείο Ενέργειας διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να μην τηρηθούν οι προθεσμίες που έχουν τεθεί με τους δανειστές.

http://energypress.gr/

Δημοφιλή Νέα

Ανοιχτό Θέατρο Ποντοκώμης “Μίκης Θεοδωράκης” συναυλία ΠΥΞ ΛΑΞ η βροχή δεν τους πτοεί... Συνεχίζεται η συναυλία  !! (video φωτογραφίες)
Σκιάθος: Αεροπλάνο περνά... «ξυστά» από τα κεφάλια τουριστών (video)

Σκιάθος: Αεροπλάνο περνά... «ξυστά» από τα κεφάλια τουριστών (video)


Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τα τελευταία 24ωρα β…

ΔΕΥΑ Εορδαίας: Διακοπή νερού σήμερα Παρασκευή στην Πτολεμαΐδα

ΔΕΥΑ Εορδαίας: Διακοπή νερού σήμερα Παρασκευή στην Πτολεμαΐδα


Η ΔΕΥΑ Εορδαίας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό της Π…

Τον Περδίκκα Εορδαίας επισκέφθηκε η Δημοτική Παράταξη
Του παρακολουθήσαντος (Γράφει ο Βασίλης Μαρκόπουλος)

Του παρακολουθήσαντος (Γράφει ο Βασίλης Μαρκόπουλος)


Αν κάποιος πολίτης ή πολίτισα επισκεφθεί αρκετές φορέ…

Δήμος Εορδαίας:
Γιώργος Καμίνης:

Γιώργος Καμίνης: "Η κυβέρνηση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο" (Ηχητικό)


Ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ, έκανε λόγο γ…

Ο εσωτερικός εχθρός...

Ο εσωτερικός εχθρός...


Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου.

Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας: Πρόσκληση σε Χριστουγεννιάτικη Συναυλία

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη Συναυλία που θα παρουσιάσει η Συμφωνική

Περισσότερα

ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.: Προτάσεις για την αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Υδάτων Δυτικής Μακεδονίας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα ​Επιστολή με παρατηρήσεις - προτάσεις για την αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Υδάτων Δυτικής Μακεδονίας απέστειλε

Περισσότερα

Η ΕΤΕ/ΔΕΗ εκφράζει την έντονη διαφωνία της για την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Παραμονές Χριστουγέννων 2016 η Διοίκηση της ΔΕΗ αποφάσισε να γραφτεί ο επίλογος για

τον ΑΔΜΗΕ υπογράφοντας το τελικό κείμενο

Περισσότερα

ΕΡΤ Κοζάνης & Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης: Ραδιομαραθώνιος αγάπης για τους άπορους συμπολίτες μας «Προσφέρω με την καρδιά μου»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στις 19 Δεκεμβρίου ημέρα Δευτέρα και από ώρα 09.00 π.μ μέχρι και στις 14.00 μ.μ, η ΕΡΤ Κοζάνης (100,2 και 100,6 FM)

Περισσότερα

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Με «εορταστικές εκδηλώσεις» για την απόφαση της Ε.Π του Ευρωκοινοβουλίου σχετικά με το αίτημα της ΔΕΗ για τους ρύπους προσπαθεί η Greenpeace να ξεχάσει τον πόνο της ότι: οι λιγνιτικές επενδύσεις δεν ακυρώνονται

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Είχαν τρομερή αγωνία και άγχος

Μπορεί και να τους είχε κοπεί και η όρεξη

Τα βράδια στριφογύριζαν στο κρεβάτι βλέποντας εφιάλτες.

Περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Πτολεμαϊδας "Ο Σωτήρας": Πρόσκληση στη 2η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας «Ο Σωτήρας» σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την 2 η Χριστουγεννιάτικη

Περισσότερα

Εντατικοποιούνται τα μέτρα ασφάλειας και αστυνόμευσης σε όλη τη χώρα για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Κλιμακώνονται τα προγράμματα ασφάλειας και αστυνόμευσης της Ελληνικής Αστυνομίας, σε ολόκληρη τη χώρα,

Περισσότερα

ΚΕΠΚΑ Δυτικής Μακεδονίας: Παιχνίδια «κατάσκοποι»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τα συνδεδεμένα, στο ίντερνετ παιχνίδια, αποτυγχάνουν παταγωδώς, στην προστασία βασικών δικαιωμάτων των καταναλωτών, σε θέματα ασφάλειας

Περισσότερα

Ο Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο www.kozani.tv (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συνέντευξη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις έδωσε στο www.kozani.tv και στους Σωκράτη Μουτίδη και Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη ο Υπουργός Επικρατείας

Περισσότερα

ΔΕΗ: Υπενθύμιση για Ρύθμιση Οφειλών

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η ΔΕΗ υπενθυμίζει στους πελάτες της ότι στις 31/12/2016 λήγει το ιδιαίτερα ευνοϊκό

πρόγραμμα διακανονισμού

Περισσότερα

Ο ποιητής του λαού και κονταρομάχος των φτωχών Κώστας Βάρναλης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σαν σήμερα (16/12/1974) φεύγει από την ζωή ο Κώστας Βάρναλης

Σαν σήμερα (16/12/1974) φεύγει από την ζωή ο Κώστας Βάρναλης ο κομμουνιστής ποιητής Κώστας Βάρναλης.

Περισσότερα

ΔΕΗ: Αναγνώριση του αιτήματος για δωρεάν δικαιώματα CΟ2

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Δεύτερη αναγνώριση του δίκαιου αιτήματος της Ελλάδας για δωρεάν χορήγηση δικαιωμάτων

εκπομπής CO2 αποτελεί

Περισσότερα

Πανελλαδική κινητοποίηση των συνταξιούχων (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Video από την μαζική κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας που  πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα χιλιάδες συνταξιούχοι από όλη τη χώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Περισσότερα

Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: «Καθαρή» ενέργεια και «πράσινη» ανάπτυξη: μανδύας για εγγυημένα κέρδη για το κεφάλαιο.

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στη συζήτηση για τη «δέσμη μέτρων Καθαρή Ενέργεια για όλους» στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο παρενέβη ο ευρωβουλευτής

Περισσότερα

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στο ptolemaida.tv (16-12-16)

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα της Παρασκευής (16-12-16)

Περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Οικ. Καρδιάς Πτολεμαϊδας "Η Μέρα": Πρόσκληση σε εκδήλωση

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οικ. Καρδιάς Πτολεμαϊδας "Η Μέρα" σας προσκαλεί στην εκδήλωση Κόλντα Μπάμπω

Περισσότερα

Επείγουσα ερώτηση προς την Κομισιόν και προς το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο κατέθεσε ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Για πόσα χρόνια δεσμεύτηκε η ελληνική κυβέρνηση για πλεόνασμα 3,5%»;

Περισσότερα

Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό": Συγκέντρωση κατά του ρατσισμού και του φασισμού στην Πτολεμαΐδα

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα 18 Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη:

Συγκέντρωση κατά του ρατσισμού και του φασισμού, των πολέμων και της φτώχειας

Περισσότερα

Καταγραφή δεσποζόμενων ζώων στο δήμο Εορδαίας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Δήμος Εορδαίας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με την παρ.1 του άρθ.5 του Νόμου 4039/2012 και με την τροποποίηση του Ν. 4235/2014

Περισσότερα

Γιώργος Κασαπίδης: Κατάθεση ερώτησης για την απρόσκοπτη προσβασιμότητα σε δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συμπολίτες μας ως προς την απρόσκοπτη προσβασιμότητα

Περισσότερα