pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Δυτική Μακεδονίας: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Μεταβολή του καιρού από το μεσημέρι  της Κυριακής με βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις. 

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε  από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση του καιρού αναμένεται στη Δυτική Μακεδονία από το μεσημέρι της Κυριακής 21-Μαΐου 2017 με βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας  έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες  υπηρεσίες, καθώς και τους Δήμους της Περιφέρειας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων        

Παράλληλα συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα, σε περιοχές όπου προβλέπεται η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, καταιγίδων

  • Ελέγχουμε τα φρεάτια έξω από το σπίτι μας και βεβαιωνόμαστε ότι δεν είναι φραγμένα

  • Ελέγχουμε τις υδρορροές του σπιτιού μας αν λειτουργούν κανονικά.

  • Φροντίζουμε ώστε να γίνει καθαρισμός , απόφραξη και συντήρηση των φρεατίων στα οποία καταλήγουν    τα νερά της βροχής και ανήκουν στην ιδιοκτησία μας.

  • Φροντίζουμε να υπάρχει σχάρα απορρόφησης των οβριών υδάτων για να μην πλημμυρήσουν αυλές και υπόγειοι χώροι.

  • Προσοχή σε αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.

  • Μεταβάλετε το πρόγραμμα των μετακινήσεών σας ώστε να μην συμπέσουν στην αιχμή των καιρικών  φαινομένων.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για μέτρα αυτοπροστασίας από  έντονα καιρικά φαινόμενα και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,  στην ηλεκτρονική διεύθυνση:   www.pdm.gov.gr   

Δημοφιλή Νέα

Παρασκευή 2 Ιουνίου | Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Παρασκευή 2 Ιουνίου | Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Αποστολή του top-sport.gr στην Καλαμπάκα | LIVE ενημέρωση για τον αγώνα του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας (φωτογραφίες)
Η Βασιλική Ζαρογιάννη, φιλόλογος του φροντιστηρίου
Πανελλαδικές 2023 - Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία για τα ΓΕΛ | Φροντιστήριο M.E. Νόηση

Πανελλαδικές 2023 - Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία για τα ΓΕΛ | Φροντιστήριο M.E. Νόηση


Η Βασιλική Ζαρογιάννη, φιλόλογος του φροντιστηρίου "ΝΟ…

Αντωνία Κυρατσού, Νίκος Βουνοτρυπίδης, Τίνα Κουζιάκη, Νόντας Στολτίδη, Στέφανος Πράσσος, Μιχάλης Καραμπατζιάς, Κώστας Χατζηδαμιανός στο kozani.tv για το μεγάλο συλλαλητήριο κατά των ΑΠΕ την Πέμπτη 1 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης (videos)
Ο καιρός στη Δυτική Μακεδονία και σε όλη τη χώρα αναλυτικά για τις επόμενες έξι ημέρες
Φωτογραφίες του kozani.tv από το Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, για την άναρχη & υπέρμετρη εγκατάσταση ΑΠΕ στη Δ. Μακεδονία
Μπασκετική γιορτή 3x3 για όλους στην Πτολεμαΐδα

Μπασκετική γιορτή 3x3 για όλους στην Πτολεμαΐδα


Η ΔΕΗ ενώνει δυνάμεις με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθ…