Καστοριά: Συνελήφθησαν δύο γυναίκες για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συνελήφθησαν χθες, (01-06-2017) το βράδυ στην Καστοριά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, μια 41χρονη υπήκοος Ρωσίας

και μία 19χρονη ημεδαπή, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αντιμετώπισης διεξαγωγής παράνομου στοιχηματισμού και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (cafe-internet) στην Καστοριά, όπου διαπιστώθηκε ότι η 41χρονη ιδιοκτήτριά του και η 19χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, είχαν μετατρέψει το κατάστημα σε παράνομο πρακτορείο διεξαγωγής τυχερών παιγνίων και στοιχηματισμού προγνωστικών αθλητικών αγώνων, τροποποιώντας με τον τρόπο αυτό και την άδεια λειτουργίας του καταστήματος.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω υποδείκνυαν και διευκόλυναν θαμώνες εγγράφοντας τους ως πελάτες σε ιστοσελίδα, αποκομίζοντας με τον τρόπο αυτό ποσοστά κέρδους μέσω της διαδικασίας επί των στοιχημάτων που πόνταραν οι πελάτες που είχαν εγγράψει.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -9- μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών μαζί με τις οθόνες,
  • -10- πληκτρολόγια και -9- ποντίκια,
  • -1- μηχάνημα εκτύπωσης προπληρωμένης κάρτας,
  • διάφορα εξαρτήματα ηλεκτρονικού υπολογιστή και
  • καλώδια διαφόρων τύπων.

Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δημοφιλή Νέα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Επέστρεψε στις νίκες ο Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας κόντρα τον «μαχητικό» Βατόλακκο και κοιτάει... ψηλά! (φωτογραφίες - βίντεο)
Ο καιρός Κυριακή 11, Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Μαΐου στη Δ. Μακεδονία και σε 6 μεγάλες πόλεις της χώρας Ι kozani.tv
Μπαράζ Ανόδου στην Γ’ Εθνική: Σπουδαία νίκη για Εορδαϊκό επί του Βατόλακκου, ισοπαλία για Καστοριά, έχασε ο Μ. Αλέξανδρος Αετού - Τα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες και η επόμενη αγωνιστική
Χρήστος Ζαρογιάννης, προπονητής Εορδαϊκού: «Οι παίχτες μου κατάφεραν και έβγαλαν αντίδραση - Να είναι κοντά μας ο κόσμος» (video)
Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: «Στηρίξτε την προσπάθεια της ομάδας μας»

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: «Στηρίξτε την προσπάθεια της ομάδας μας»


3η Αγωνιστική των μπαράζ | ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ-ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ ΣΑΒ…

«πες, πες, κάτι θα μείνει»... Ο νεογκεμπελισμός είναι εδώ ! (γράφει ο Π.Τσαρτσιανίδης)
De facto…

De facto…


Το σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου.