Μέσα στο 2017 η απόφαση για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης που στηρίζει και η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Λ. Ιωαννίδης: "Καθοριστικός ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα" (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα "Καθοριστικής σημασίας για την επόμενη μέρα της απεξάρτησης της Δυτικής Μακεδονίας από τον λιγνίτη είναι η εφαρμογή ενός σχεδίου (που ακόμη δεν εκπονήθηκε)

για να πιάσουν τόπο τα κονδύλια του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης" δήλωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης ο οποίος προσυπογράφει την δήλωση υποστήριξης του συγκεκριμένου Ταμείου μαζί με άλλους επτά δημάρχους Ευρωπαϊκών χωρών, την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και τη ΓΣΕΕ.

Η απόφαση για τη θέσπιση του Ταμείου θα γίνει μέσα στο 2017 και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας καλείται να προχωρήσει άμεσα στην εκπόνηση του σχεδίου για την επόμενη μέρα.

Δείτε το βίντεο του www.kozani.tv:

Δημοφιλή Νέα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στην Ποντοκώμη την Πέμπτη 24 Ιουλίου - Ξεκίνησε η ONLINE προπώληση - Διοργάνωση: Σύλλογος
Η Ρίτα Αντωνοπούλου και το συγκρότημα
Το σύστημά σας βρωμάει ΟΠΕΚΕΠΙΛΑ… ( Π. Τσαρτσιανίδης )

"Πώς έκανες τα λεφτά, ρε Γκρούεζα;" - "Από τον ΟΠΕΚΕΠΕ κύριε υπουργέ"


"Πώς έκανες τα λεφτά, ρε Γκρούεζα;" - "Από τον ΟΠΕΚΕΠΕ κύρ…

51ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στην Κοζάνη - Η ομιλία της Θεανώς Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ (ΒΙΝΤΕΟ)
 Συλλυπητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Εορδαίας για τις απώλειες των Λαζαρίδη και Δεληγιώργη

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Εορδαίας για τις απώλειες των Λαζαρίδη και Δεληγιώργη


Συλλυπητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Εορδαίας για τις απώ…

Η «φούσκα» των ΑΠΕ σκάει! Ποιος θα πληρώσει τα «σπασμένα»; (Στέφανος Πράσσος*) [2ο μέρος]

Η «φούσκα» των ΑΠΕ σκάει! Ποιος θα πληρώσει τα «σπασμένα»; (Στέφανος Πράσσος*) [2ο μέρος]


Συνέχεια από το 1ο μέρος Τώρα, όπως είδαμε στο προηγούμ…